pátek 15. prosince 2017

Kabel cyky 5x6

Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom alebo. Kábel pevný CYKY -J 5xpvc čierny na Hagard. Silový kabel 5xmms PVC izolací, typ CYKY 5x6. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Je určený pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Kabel cyky 5x6

Kabel CYKY 5xJ (C). Učel použitia kábla a technické parametre . Kód produktu, CYKY -J 5X6. Určen pro pevné uložení do země, do zdi, . KABEL CYKY 2Ax m, 7. Varingiexclechny informace o produktu kabel vodiauml kabel cyky 5xc porovnatildeiexclnatildeshy cen z . Colour of sheath: black, UV resistant. Core identification: CYKY -J.


For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Měděná plná holá jádra 2. Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, UV odolný, odolný proti šíření plamene, . Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Alle Produkte zur Verfügung gestellt vonJiangsu Boan Cable Co. China den Export nach Deutschland.


Low voltage power cable CYKY 5X6. Package quantity, 5M. Manufacturer, NKT Cables. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Doba dodání, Zboží Vám můžeme doručit již 03.


Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 01. Hľadaný produkt nie je dostupný. Ak máte otázky obráťte sa na Vášho obchodného poradcu. Svítidla v online prodeji. PVC plášť, počet žil: průřez: 6mm.


Instalační kabel určený pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorech, v zemi, v betonu. Odolný proti UV záření a proti šíření plamene dle ČSN EN . Soused po mě chce udělat instalaci ve stodole a nutí mi jeho kabel CYKY. Určitě bude jednodušší zatáhnout nový kabel CYKY 5x,mm2.


Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky