středa 6. prosince 2017

Tarkett stella ruby

Tarkett stella ruby

Die Kollektion umfasst mehr als 30 . Acczent Excellence Ruby ist ein kosteneffizienter Bodenbelag mit Premiumeigenschaften und Rutschhemmklasse R10. Es fehlt: stella PVC Tarkett Stella Ruby - podlahyALFA. Stella Ruby je kompaktní heterogenní vinylová podlaha vyvinutá pro všechny oblasti s intenzivním komerčním provozem jako jsou nemocnice a . Hledáte podlahu do komerčních prostor jako je nemocnice nebo škola? Kategorie: Stella Ruby. Dostupnost: do dnů.


Materiál: heterogenní PVC. Tloušťka nášlapné vrstvy . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nyní nová kolekce barev!


Design a technické charakteristiky výrobku nebyly u nové kolekce Stella žádným kompromisem. Tarkett heterogeensed TopClean (PUR töötlus) vinüülkatted on äärmiselt vastupidava. Stella Compact is a high-quality heterogeneous compact vinyl product. Celková tloušťka (mm), 2. Oblast použití, komerční prostory.


Tarkett stella ruby

Kompaktní heterogenní vinylová podlaha Stella Ruby je určena pro všechny oblasti s intenzivním komerčním provozem, jako jsou např. Vysoká nášlapná vrstva dodává podlahovině RUBY odolnost vůči . Její vysoká odolnost vůči opotřebení, nenáročná údržba spolu s . Tarkett Stella ruby najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. PVC podlahy Tarkett Stella RUBY.


Jsou vhodné pro bytové i komerční prostory díky své vysoké odolnosti. V sortimentu najdete Tarkett Stella Ruby a Tarkett - Meteor v mnoha kombinacích barev a . PVC Stella Ruby 37800Tarkett 4cm PUR žlutá detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen PVC Stella Ruby 3780058 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky