čtvrtek 7. prosince 2017

Biolit plus stop pavoukům

Biolit plus stop pavoukům

Dlouhodobě působí i na místech předpokládaného výskytu nejen pavouků , ale i. Biolit Plus Stop pavoukům 400ml. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Bilot Plus sprej je primárně určen proti pavoukům , ale je účinný i na jiný lezoucí hmyz jako jsou mravenci, šváby či škvoři. Působí dvojím způsobem – zabíjí . Insekticidní aerosolový přípravek, specialista na hubení pavouků . Internetový obchod Drogerie Vlasák v současné době prochází aktualizací! Omlouváme se za nedostupnost internetového obchodu z důvodu . Logistická informace: Baleno po . BIOLIT Plus stop pavoukům 400ml. Jazyky na baleníČeštinaSlovenštinaRozklad popisuVarianta - Stop pavoukům.


Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakepři zahřívání se může roztrhnout. Velmi účinný sprej pro okamžité usmrcení pavouků a jiného lezoucího hmyzu. Vysoce toxický pro vodní organismy , . Produkty v kategorii. Tento produkt již bohužel nemáme v nabídce!


Biolit plus stop pavoukům

Sprej ORO na létající a. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na. Všechny nejprodávanější produkty. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Katalogový kód: FS16.


Všetky informácie o produkte. Historie cen z Tescoviny. Identifikátor výrobku: . Vlastnosti Až týdny Skladování a použití Způsob skladováníTypMax teplota °CTrvanlivé50Příprava a použitíNávod k použití: . Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo . Podobné fráze: biolit plus sprej proti vosam 2x4ml, biolit plus sprej stop pavoukum 2x4ml, biolit plus sprej proti mravcom 4ml, past na vosy, pasti na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky