úterý 12. prosince 2017

Drátěný kabelový žlab

Drátěný kabelový žlab

Drátěný kabelový žlab. Dostupnost: Nic není vybráno. Vyrábíme ocelové i nerezové . Jsou vyrobeny z ocelového nebo nerezového drátu a jejich montáž je rychlá a pohodlná, také díky. Merkur - drátěný kabelový žlab , 50xmm, délka m, Mgalv.


MERKUR technické parametry :rozměr : šířka x výška - 5x mmpovrchová úprava : žárový zinekvýrobní délka : metryodolnost . Nabízíme drátěné žlaby určené pro rychlejší montáž kabelových tras od firem KOPOS, ARKYS. Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. BASORTRAY - Oceloplechové kabelové žlaby. Také drátěné žlaby jsou dostupné . Užívají se pro vedení kabelů ve stojanových rozvaděčích řad ROF, RSL, REV a RMF v prostoru mezi předními a zadními lištami a bočnicí. Strader - PROFESIONÁLNÍ INSTALAČNÍ SYSTÉMY.


Na centrálním skladě. Kó Název, Cena, s DPH. Kabelové drátěné žlaby. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Výhody moderního systému drátěných kabelových žlabů v yrobeno v České repub lic e. EUPATENTED p atentováno v zemích. Kč 41Kč bez DPH ().


Drátěný kabelový žlab

Vhodnou volbou drátěných kabelových žlabů je systém MERKUR 2. Tento typ drátěného žlabu se stal díky velmi důmyslné konstrukci a vysoké . Logistické parametry. RAX-ZV-X02-X1Žlab drátěný o průřezu 200x50mm, délka 2m . Tato varianta žlabů pro kabelové vedení je provedena z drátěných sítí s okem 1x mm. Výrobce: HL SYSTEM s. LAB KABELOVÝ DRÁTĚNÝ DZ 60XBF žár.


Kód výrobce: HL C8VF100. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Podrobný popis zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky