pátek 29. prosince 2017

Dvousložková pryskyřice

Transparentní licí pryskyřice se používají především pro zalévání a vytváření. Dvousložková bezrouzpouštědlová epoxidová pryskyřice. Dentacryl Metylmetakrylátová licí pryskyřice kg.


Dvousložková pryskyřice

Oblíbená pro výrobu šperků, dekorací či zalévání nábytku. Možnost tónování pigmenty. UV stabilní epoxidová pryskyřice na zalévání s certifikátem pro styk s potravinami a pitnou vodou. Efkoresin ART UV je dvousložková transparentní . Epoxidová pryskyřice je polymerní materiál syntetického původu. Jedná se o pryskyřičné látky s více než jednou epoxidovou vazbou.


Licí pryskyřice PourArt - epoxidová licí pryskyřice PA-pro odlévání z pryskyřice. Smíchejte pryskyřici s tvrdidlem a naneste na očištěný a odmaštěný povrch,. MAPEI EPOJET LV epoxidová pryskyřice 5kg, dvousložková , žlutá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Hmotnost: složka A - kg složka B - kg. Vhodná zejména pro větší prostorové objekty . Jako pojivo při výrobě malt pojených syntetickou pryskyřicí pro použití u silně.


Dvousložková pryskyřice

K lepení kovů, skla, keramiky, porcelánu, dřeva, betonu, apod. Je čiré a lepí spoje, které pasují velmi přesně na sebe. Má i při tenké vrstvě lepidla velmi . DVOUSLOŽKOVÁ EPOXIDOVÁ PRYSKYŘICE KE KONSTRUKČNÍMU LEPENÍ.


MapeWrap G Fiocco představuje ucelenou řadu . Zamýšlené použití nebo zamýšlená použití stavebního výrobku v souladu s . Nepigmentovaná, dvousložková tekutá epoxidová pryskyřice , bez obsahu ředidel. Jako penetrace pro zpevnění pískujících minerálních podkladů a jako adheze . Injektážní pryskyřice na lepení trhlin. Pryskyřice a tužidlo . Hodnotná dvousložková bezemisní epoxidová pryskyři.


C až 116°C - odpadá jakákoliv práce s roztaveným kovem, . Pracujeme-li s dvousložkovou pryskyřicí , namícháme ji podle návodu a nalijeme na motiv v lůžku. Vysoce kvalitní dvousložková epoxidová pryskyřice pro laminování. K přípravě lepících kompozic, stěrkových hmot a tmelů. Do pryskyřice se přidává tvrdidla P . Komplexní řada materiálů na bázi syntetických pryskyřic obsahuje výrobky.


Potřeboval bych poradit s úpravou dřeva Epoxidem či pryskyřicí našel jsem na webu. To co tam leje je podle mne klasická dvousložková pryskyřice v čirém . Remmers Epoxy ST 100. Mnohostranně použitelná dvousložková penetrační pryskyřice bez.


Dvousložková pryskyřice

Dostupnost: Na dotaz. Kč od 53Kč s DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky