pondělí 18. prosince 2017

Kabel cyky o 3x1 5

Kabel cyky o 3x1 5

Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom . Kabely CYKY jsou vhodné pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Kabely jsou odolné proti UV záření a proti šíření plamene . Zkušební napětí, kV. Silový kabel 3x, mms PVC izolací, typ CYKY 3x, 5. Originál balení 100m. Prodej možný po metrech. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom . Kód výrobce: CYKY 3x, 5. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte!


Kabel cyky o 3x1 5

CYKY-J 3xhnědá, modrá, zelenožlutá. Má tři dráty o průřezu 5mm a barevným provedením černá, hnědá a šedá. Rozsah teplot : pri pokládce: min.


Měděná plná holá jádra 2. Kabel CYKY nesmí být mechanicky namáhán. Minimální odběr 1m. V zemi, betonu i pod omítku. Pro pevné uložení ve vnitřních i venkovních prostorách.


Počet vodičů: 3Barva žil: hnědá, černá, šedáPrůřez:. Výrobca: Draka Kabely, s. KABEL CYKY -J 3x, 5. Záruční doba: měsíců. Skladová dostupnost . Více informací o cookie včetně nastavení vašich preferencí najdete zde. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Maximální provozní teplota při zkratu.


Jmenovitý průřez: mm². Barva vodičů: 1x hnědý, 1x černý, 1x šedý . Instalační kabel CYKY - O 3x5. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou, . Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá.


Kabel cyky o 3x1 5

Velkoobchod Maloobchod v . UV odolný, odolný proti šíření . Určen pro pevné uložení do země, . Kód: Dostupnosť: skladom. Cable CYKY ( O ) 3Ax 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky