čtvrtek 28. prosince 2017

Lepenka s posypem

Lepenka s posypem

Lepenka IPA se samost. Prodej hydroizolačního pásu ( lepenka IPA ) z oxidovaného asfaltu s vložkou ze. Pás z modifikovaného asfaltu s vložkou z polyesterového rouna a povrchovou úpravou barevným hrubozrným posypem. Určen jako finální vrstva souvrství . Instruktážní video aplikace modifikovaných asfaltových pásů pro společnost KVK parabit.


ASFALTOVÉ PÁSY SBS - S BAREVNÝM KAMENIVEM. Vrchní asfaltový pás SBS s barevným kameninovým posypem o síle 2mm v návinu 8běžných. Pásy se zpracovávají volnou pokládkou.


V hydroizolačním souvrství se volně se pokládají na povrch dílců, ke kterým se přilepí následným plno plošným . A 3H - nepískovaná naimpregnovaná strojní lepenka s papírovou. Klasický natavitelný asfaltový pás z oxidovaného asfaltu s nenasákavou. PE folií na straně spodní a jemnozrnným minerálním posypem na straně horní. Gutta Guttabit je hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu.


Střešní lepenka s posypem v barvě červené a zelené. Nabízím střešní pás Tegola - s břidličným posypem. Síla mm, délka m. K prodeji mám posledních 13 . Na méně náročné střechy na kůlnách, stodolách, přístavcích se jako krytina používala ta nejlevnější lepenka , ať již s posypem křemičitanem nebo bez něj, . Mezi tyto výrobky patří jak vrchní hydroizolační pásy ROOFSPECIAL s posypem z drcené břidlice, tak mezilehlé černé pásy (bez posypu označované „mineral“), . Více položek.


Finální střešní lepenka. Používá se pro asfaltové šindele Katepal, jako spodní vrstva, podklad pro střechy s nižším sklonem. Podkladová lepenka je vyrobena z modifikovaného SBS . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů střešní lepenka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . BITAGIT dekor Asfaltový pás s nosnou vložkou ze skleněné rohože, na horním povrchu pokrytý hrubozrnným posypem a spalitelnou PP folií o šířc. Oxidované asfaltové pásy - Gutta Asfaltová lepenka A330. Pás je možné použít i proti zemní vlhkosti, ale v kombinaci s nátěry horkým asfaltem. LEPENKA GLASTEK SPECIAL MINERAL. Prostá strojní hadrová lepenka s krycí asfaltovou vrstvou, . R SR (V 13) ( lepenka se skeln. rohoží), x1 m, 30 m 460.


Hledání nenašlo žádné výsledky. Nakupovat podle: Odstranit tuto položku Kategorie: Řezivo. PV) nosnou vložku, povrch pásu je opatřen ochranným posypem z přírodní.


R s nejdelší životností a . Podobně se lepíi druhá, případně i další vrstvy vložek, vždy s vystřídáním. Povrch poslednívložky se opatří krycím uzavíracím nátěrem, případně s posypem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky