středa 20. prosince 2017

Čalounění motosedel

Čalounění motosedel

Moto Polster - úpravy motosedel. Vážení zákazníci, jelikož z vaší strany roste čím dál větší zájem o naši práci, čalounění motosedel nebo jejich úprav, ať už se . V rámci této služby (čalounění motocyklů) Vám můžeme nabídnout: ▫ čalounění moto sedel (oprava, nové potažení), ▫ zpohodlnění sedla, ▫ sportovní úpravy . Jedná se o neoblíbenější barvy na čalounění motosedel. Samozřejmě lze vybrat jakoukoliv jinou barvu u nás.


Čalounění motosedel

Vlivem zobrazení displeye se mohou barvy od . Koníř nabízí čalounění automobilů a motocyklů. CENÍK ZÁKLADNÍCH ÚPRAV MOTOSEDEL. Přešití sedla TOURING COMFORT bez gelových vložek nebo vyhřívání. V naší nabídce naleznete široký výběr.


A nejen šití a čalounění , ale veškeré práce s látkami všeho druhu. Zakázkové čalounění motosedel , obnovení zničeného sedla či úplná změna na míru. Vyhotovíme i čalounění pro Vaši stavbu či přestavbu (výrobu skeletu doporučujeme konzultovat předem). Nabízíme tři typy výplňového materiálu: a) Kje . Předchozí příspěvekPředchozí čalounění a restarování starožitného nábytku. Autočalounění je naše rodinná tradice.


Provádím čalounění a renovace interiérů automobilů, veteránů, tuningových automobilů, motosedel a cyklosedel, obšívání volantů, řadících pák a ručních brz . Dále provádíme čalounění motosedel , interiérů vozidel a autosedadel. Provádíme čalounění sedadel, palubovek i dalších částí automobilů. Potah sedla Jawa typ 23 . Ceník čalounění motosedel při dodání výplně a podsedlového plechu. Mezi zajímavosti, kterými se firma zabývala bylo čalounění interiéru letounu AČR. Výroba potahů sedaček motocyklů, autoveteránů a traktorů.


Renovace motosedel , čalounění sedaček autoveteránů a motocyklů, specializace na traktorové. Oprava autosedaček a motosedel. Této specializaci se věnujeme. OPRAVY AUTOSEDAČEK I . Zdeněk Šimáček - renovace starožitného nábytku, potažení a opravy moderního nábytku, čalounění interiérů a kancelářského nábytku, automobilů, . Vaše stávající sedlo. Krnov, Hlubčická 2mapa.


Nabídka čalounění osobních automobilů, renovace veteránů, šití střech. Pokud sháníte kontakty na linkování, chromování nebo čalounění motosedel , měli . RVýroba čalounění dle zákazníkovi předlohy na laminátoví skelet který nám dodal. Cestování na motorkách.


Výpravy na motorkách - organizované cesty, příprava . Služby: - autoservis - renovace veteránů - čalounictví - čalounění interierů vozů,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky