středa 20. prosince 2017

Polymerbetonový žlab

Z důvodu křehké povahy zboží zasíláme vždy na paletě. ACO Monoblock jsou žlaby vyráběny z polymerbetonu , a to v monolitickém provedení bez jakýchkoliv lepených spojů. Pro jednoduché čištění a revizní přístup . Monoblock PD je verze monolitického žlabu vhodná nejen pro pěší zóny nebo cyklostezky, ale díky své extrémní nosnosti je také ideální pro použití na silnicích. Základní žlab z polymerbetonu se spádem dna liniového . Polymerbetonové žlaby.


Polymerbetonový žlab

Podlahové lineární žlaby. Odtokový žlab polymerbetonový s litinovou mříži - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží 1t. Rozměry žlabu jsou světlá šířka. ACO MultiDrain - odvodňovací žlaby z polymerbetonu.


SELF LINE 1z polymerbetonu. Vhodný pro odvodnění garáží, . EuroSelf mini Odtoky koupit v online obchodu OBI nyní! Tradiční polymerbetonové žlaby s roštem nebo žlaby z kompozitního SMC, ale také stále více oblíbené obrubníkové odvodňovací tvarovky . Kromě výhod polymerbetonu z něhož jsou žlaby vyrobeny, je další výhodou optimalizovaný průřez žlabu zajišťující vysoký výkon při odvodnění. Robustný monolitický žľab pre vysokú záťaž. ACO Monoblock RD je robustný, jednodielny polymérbetónový odvodňovací systém ideálny pre odvodnenie . Universálne žľaby pre . Dvorní vpust ACO Self 25x25cm, z polymerbetonu a pozinkovaným roštem.


Polymerbetonový žlab

Odolné proti kyselinám a zásadám Odolné proti stárnutí Vysoká trvanlivost tvaru Neutrální na chuť a zápach Fyziologicky bez závad Velká přesnost provedení . Odvodňovací polymerbetonový žlab. Nerezová mreža - nosnosť 5t - Typ: ľahký KL ADodávateľ: . Těleso podlahové vpusti s vodorovným odtokem DNs kloubovým připojením odtoku 0-15°, s polymerbetonovým límcem a integrovanou ocelovou sítí, skelnou. VENKOVNÍ ŽLABY ALCAPLAST.


HAURATON – INSTALACE ODVODŇOVACÍHO ŽLABU RECYFIX. POLYMERBETONOVÉ ŽLABY. Firma Hauraton vyvinula žlab vyrobený z. Klasifikace (nepovinné):. Poptávané množství: 1 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky