čtvrtek 28. prosince 2017

Dlažba tarima roble

Rozvoz materiálu na vybranou adresu. Nad 8kg doprava materiálu ZDARMA! Exkluzivně pouze na objednání. Tarima-roble-dlazba-23-x-120-x-. ROZVOZ materiálu na vybranou adresu.


Interiérová dlažba s vernou imitáciou starého dreva, kde každý kus je jedinečný. Svým zbarvením na první pohled připomíná dřevo. Na dotek není hladká, má na sobě jemný reliéfní vzorek.


Cette épingle a été découverte par Rigo. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Obklady a dlažby - Povrch, m².


Dlažba tarima roble

Dlažba v imitaci dřeva My Space je série italského výrobce Novabell vhodná do interiérů i exteriérů. Na objednávku do týdnů. Pre viac informácií kliknite na obrázok.


SklademDlažba je určena pro interiérové použití. V případě zájmu nutno prověřit množství. Dlažba TARIMA Roble imitace dřeva 25x6cm. Mrazuvzdorná a velmi odolná dlažba evokující dřevěné masivní podlahy. Máte někdo tuto dlažbu a zkušenosti s ní?


Jedná se údajně o dlažbu vytvořenou digitálním tiskem (imitace dřeva). Slinutá dlažba - imitace dřeva - využitý v interiéru i exteriéru. Rozměr: 215x6mm, tloušťka mmPovrch: matný. Nejprodávanější dlažba posledních let s věrnou imitací dřeva vhodná do interiéru,. Exteriérová dlažba (gres) s vernou imitáciou dreva, ktorá navodí príjemný hrejivý pocit, každý kus je jedinečný.


Stn ceramica Caoba natural 2x 6cm. Zobrazit v plné velikosti. Hledáte sortiment Dlažba ? Zajímá vás Dlažba keramická slinutá nebo obecně Dlažba do vaší koupelny?


Dlažba tarima roble

Styl: Kategorie: Dlažba balení: 1m² hmotnost: 7kg měrná jednotka: m² mrazuvzdornost: ne obklady a dlažby - barva: . Dlažba imitace dřeva Caoba s věrohodnou kresbou dřeva je vhodná do interiéru. Paradyz ROBLE 14xBeige. Kolekce Roble, inspirovaná krásou surového dřeva, je nabídka pro ty, kteří oceňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky