úterý 19. prosince 2017

Poklop litinový

Poklop litinový

Litinový poklop 6- B1- 15t. Pro použití na chodníky, cesty . Poklop na šachtu Js 600x600mm . HECKL TYRAS litinový poklop čtvercový vč. Inzerát litinový poklop v okrese Prachatice, cena 600Kč, od romanhafa na Sbazar. Popis: prodám litinový poklop 82cm základna,otvor 56cm,výška 14cm . Dodáván včetně rámu určeného pro okamžité zabetonování.


Tvárná litina - hranatý SHC 6x 600. Vnější rozměr : 6x 6mm. Vnitřní rozměr : 5x 5mm. Stavební výška: mm. Hledáte kvalitní kanalizační poklopy třídy D400?


V nabídce BEST naleznete poklopy z litiny či litina plus beton. Prohlédněte si poklopy D4od BEST. Vyhotoven v protiskluzové úpravě z litinového UV stabilního materiálu, který zaručuje . Vhodné k betonovým jímkám. Pryžovo- litinový kanalizační poklop. Uherskobrodském areálu konala prezentace pryžovo-litinového kanálu, která měla za cíl, . Silniční vpusti D400.


Poklop litinový

Kanalizační poklop litinový bez odvětrávání - nakupte výhodně kanalizační poklopy přímo u výrobce. Komplet litinového poklopu s rámem v zátěžové třídě C250. Pokud potřebujete někde nakoupit litinový poklop , tak my jsme pro Vás rozhodně ti praví, protože naše nabídka je opravdu pestrá a jistě se . Pojízdný poklop litinový 5t - pro nádrže Columbus a LI‑LO. POKL400LAM, POKLOP 4LAMINÁT k odvzduš.


LITINOVÝ KRUHOVÝ POKLOP S RÁMEM. Uzavření kanalizační šachty. Měl velmi jednoduchou konstrukci. Těžký litinový poklop (měl tloušťku asi mm) byl opatřen závěsem opatřeným vroubkovaným žebrovím a posunutím tyče . Srovnejte ceny produktů internetových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky