pátek 29. prosince 2017

Lukopren n 1522

Lukopren n 1522

Dvousložkový kaučuk, který po smísení s katalyzátorem vulkanizuje na silikonovou pryž. Univerzální typ pro výrobu forem i odlitků, zalévání elektrosoučástek. Výroba těsnění a forem, zalévání v elektrotechnice. Silikónový dvojzložkový kaučuk. Přidat do oblíbených.


It is used mainly for production of moulds for impressions of cast from synthetic . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . POPIS: Polymerní středně viskózní pasta s dobrou zatékavostí, která po smísení s . Durch Schneechaos und . Do forem lze odlévat sádru, beton, vosk, nízkotajících kovů (cín a jeho slitiny) a . Dále se používá k výrobě rozebíratelných těsnění a přírubových těsnění, . Tento typ dvousložkového silikonového kaučuku kondenzačního typu je určen především k výrobě forem pro zhotovování otisků pro odlévání synt. Po smíchání pasty s katalyzátorem dochází k vulkanizaci v celé hmotě . Slouží zejména k výrobě forem. Při zpracování dvousložkových směsíje třeba pokud možno. Dvojzložkový silikónový kaučuk so zvýšenou tepelnou vodinosťou. Obě látky se promíchají skleněnou tyčinkou v nádobce . Zmiešaním pasty s katalyzátorom (hm.d.) dochádza k vulkanizácii.


Má Atest pre styk s . K probarvení do požadovaného odstínu lze použít Lukopren Pigmentové pasty . Lukopren N jsou silikonové dvousložkové kaučuky takzvaného kondenzačního typu. Má atest pre styk s potravinami. Vulkanizuje po přídavku Lukoprenu. Je univerzálním typem. Slúži hlavne k výrobe foriem.


VÝROBA JEDNODUCHÉ JEDNODÍLNÉ FORMY Z LUKOPRENU N. Zde naleznete podrobný návod na výrobu . Cena bez DPH: 1€. Daný produktu lze zakoupit pouze v min. Stačí bohatě kilové balení. Má s tím někdo zkušenost, nebo to.


Díky svým vlastnostem jsou silikonové kaučuky Lukopren N ideálním materiálem. Mísení kaučukových past . Používá se pro nanášení stěrkováním na šikmých a svislých plochách při výrobě velkých forem (soch), .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky