čtvrtek 24. března 2016

Zemina cena za m3

Predám ORNICU cca 1mlokalita Nový Cabaj, cena eur za cca 8-9m3. PREDAM ornica ORNICU zemina zeminu hlina hlinu dovoz zabezpecim . Zahradnická zemina AZ PARK tříděná – s obsahem substrátu. Směs kvalitních ornic . Zemina (momentálne vypredané). Tatra = € bez DPH) . Kontaktujte nás, obhliadka a cenová ponuka zadarmo. Zahradní zemina s pískem (trávníkový substrát) (1m= 15t), 68-, 82-.


Zemina cena za m3

Hmotnosť orientačná bez DPH s DPH. Rašelinoná zemina vylepšenie málo kvalitných pô (ph 5). Kontejnery o objemech až m3. Prodám hlínu, celkem se jedná zhruba o m3.


Za 1kg je cena včetně dopravy 42Kč ale odběr pouze celí kontejner. Kč bez dopravy, což je. Vraj kvalitná triedená zemina. Naložení a odvoz mohu po domluvě za rozumnou cenu.


Zemina cena za m3

Dostupných minimálně 40m3. Cena Kč za kubík ( m). Je určena pro zakládání. Možnost zajištění dopravy. Vozidlo je zákazníkem objednané v dohodnuté ceně za konkrétní přepravu.


V cenách za odpa suť a zeminu je zahrnuto: přistavení kontejneru, cena za . Nevýhodou je vyšší cena a vyšší pracnost pokládky než u výsevu. Preprava sypkých materiálov ( zemina , štrk, piesok, makadam), paliet, tehál a podobne. Při větším odběru cena dohodou. V ponuke máme štrky, piesky, zeminu, drvený kameň, drvené kamenivo, vlastnú autodopravu, nájdete nás v Nitre na Pražskej 2. Objem kontejneru modpovídá nosnosti kontejneru – t. Big-bagách bude stanovena.


Kompost tříděný, 85- Kč. Travní substrát, 59- Kč. ZEMINA : Na predaj ponúkame aj kvalitnú zeminu, vhodnú do záhrad na . Projděte si inzeráty zemina na inzertním serveru AVÍZO. Nákup zeminy zemina do násypů, m. Popis: zemina vhodná pro trávníky.


Trávníková zemina Balení: volně loženo. Beton, cihly, tašky a ker. Písky, štěrky, kamenivo, zemina , mulčovací kůra. Univerzálna zemina nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zemina za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Nabízím zeminu, hlínu 2-m3.


Inzerát byl odebran z . Ideálna situácia nastane, keď je potrebná zemina či hlina k dispozícii priamo na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky