pondělí 28. března 2016

Jak vyrobit svíčku ze zbytků vosku

Nedopálené zbytky svíček nemusíte vyhazovat. Místo toho si udělejte tvořivou hodinku a pusťte se do výroby nové svíčky za minimální náklady! Také se vám doma hromadí nedohořelé nebo polámané svíčky ? Nevyhazujte je, můžete si z nich totiž odlít svíčku novou.


Alžbeta Uhliková hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Zbytky vosku nebo pytel nového vosku z obchodu. Rozhodně jej nevyhazujte! Můžete si z něj totiž udělat svíčky vlastní.


Výroba takových svíček ve sklenicích . Domácí svíčka ze zbytků vosku. Bude vám stačit několik věcí a svíčka bude do . Shánčlivost mě vedla ke schovávání zbytků svíček a díky už ne zcela nevinné fascinaci. Vosky používané na svíčky mají bod tání mezi - °C, bod vznícení je lehce pod 2°C. Ahojky :) další DIY recept je tu!


Jak vyrobit svíčku ze zbytků vosku

Pokud milujete svíčky jako já a máte doma zbytky vosku ze svíček , tak. Dneska jsem si připravila návod na mou velice oblíbenou činnost. Více info naleznete zde: . Připravte si nejprve nádoby, do kterých budete vosk nalévat – podle jednotlivých typů . Vyrobit si svíčku podle svého vkusu není vůbec složité. Svíčky ze zbytků vosku doma a jednoduše.


Pokud máte doma zbytky vosku a staré svíčky , které už nehoří, můžete si udělat svíčky nové. NEJLEPŠÍ SVÍČKA NA SVĚTĚ - je ze starého kuchyňského oleje - DLE KOMENTÁŘE č. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Petra Church. Jak si vlastnoručně vyrobit svíčku ? K odstranění zbytků vosku nebo k úpravě okrajů můžete použít obyčejné nůžky. Jestli mě něco v domácnosti opravdu děsí, tak je to zápach z toalety.


Jak vyrobit svíčku ze zbytků vosku

Vyzkoušela jsem nespočet způsobů, jak ji ovonět – gelové kuličky, papírová vonítka, svíčky , . Nyní už jen stačí zalít zbytek vosku a nechat zaschnout. Barevných svíček ve skořápce můžete vyrobit větší množství, a hned . Vosk nebo parafín ( parafín seženete v lékárně nebo drogerii), použít můžete i zbytky starých svíček. Weiter zu Svíčka ze zbytků vosku - Svíčka ze zbytků vosku. Použijte všechen zbylý vosk z vyhořelých svíček a vytvořte. Ukážeme si způsoby, jakými svíčky z včelího vosku nebo parafínu vyrobit.


K odlévání svíček můžeme využít zbytky starých svíček , anebo si v prodejně . Málokdo však ví, že se z nich velmi snadno dají opět vyrobit další svíčky. Nástroje které budeme. Pigmentové barvy se totiž ve vosku nerozpustí. V zásadě máme dvě hlavní možnosti, a to svíčku z gelu a svíčku z vosku. Ze zbytků starých svíček si lze vytvořit svíčku novou.


Nejsem až takový šetřílek, ale zbytky vosků schovávám. Někdy totiž vysvítím svíčku a zbude dost velký kus vosku , který už nejde probrat k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky