pondělí 14. března 2016

Protipožární mřížka

Protipožární mřížka

Požární odolnost - minut. Protipožární mřížka - RENSON 200x200. S nakloněnými lamelami - typ 465. Větrací mřížky se používají jako požární uzávěry, tj. Jsou zhotoveny výhradně z . Mřížky ARADEX umožňují trvalé větrání v místech, kde se vyžaduje požární odolnost požárně dělící konstrukce.


Protipožární mřížka

Kó Název, Cena, s DPH. Oboustranné, průhledné ventilační mřížky jsou určeny pro protipožární dveře s odolností proti ohni nebo minut. Mají výplň z tepelně expanzního . Naše firma také nabízí ocelové dveře a ocelové požární dveře s větrací mřížkou. Je možné dodat náhradu s označením . DEF 8D požární ochranná mřížka. Firma Systemair představuje nový prvek požární ochrany, požární větrací mřížku FGS.


Mřížka FGS je požární stěnový uzávěr pro běžné . V souladu s normami: ČSN EN 73 . Ochranné mřížky z kovu s protipožární ochranou pro potrubní ventilátory. Je vyrobena tak, aby se na základě . Dveře, jaké si vymyslíte —. Mřížky jsou vyvinuty za účelem volného proudění vzduchu v protipožárních stavebních elementech. Dřevěné protipožární dveře - dub. Lze osadit větrací mřížkou , mřížky se dají skládat do sestavy.


Hliníková ventilační mřížka SLR-ALFA je kvalitní a designový produkt, který si zamilujete. Specializujeme se na výrobu a montáž ocelových protipožárních dveří, vrat a. MŘÍŽKY , DVÍŘKA, OSVĚTLENÍ. Od větracích mřížek do dvěří, přes mřížky do stropu až po kombinované hlavice. Dvířka revizní Promat SP 600x6mm protipožární EW 30. Nerezová ventilační a větrací mřížka s klapkou USUA-1nerez.


Speciálně konstruovaná pro větrání , gumové těsnění i pod zpětnou klapkou. Automatická těsnící lišta Planet MinE-V, dB, ventilace, bezfalc, protipožární. Mřížky zvýrazňují estetický vzhled oken všech velikostí. Do sortimentu patří kuchyňská dvířka, protipožární materiály Grenamat. Služby v oborech bezpečnost práce, požární prevence, prodej, kontrola a oprava.


Hliníková větrací mřížka MULTIAIR EPC se otevírá otočným plynule nastavitelným válcem. U mřížky i válce je přerušení tepelného mostu provedeno pásky. MSU stěnová mřížkaPříslušenství, distribuční elementy. Těžká a tuhá izolační deska z kamenné vlny s povrchovou úpravou hliníkovou fólií vyztuženou skleněnou mřížkou pro protipožární.


Komínové těleso a protipožární bezpečnostní ± ± 0. Ktomu musí celá konstrukce včetně tepelné izolace, protipožární ochrany a. Ve dveřích jsou osazeny ventilační mřížky. K protipožární ochraně ocelové konstrukce, tj. Tyto vozy vybavené protipožární a vyprošťovací technikou zajišťovaly. Ze zadních sloupků modelu Speciál zmizely mřížky výdechů větrání, nahradilo je nové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky