pátek 11. března 2016

Liholak

Liholak

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Použitie: Je určený pre úpravu papiera ( etikiet , obalov ) ak úprave výrobkov , ktoré nebudú vystavené poveternostným vplyvom ( predovšetkým z dreva ). Používá se pro namáčení - lakování hotových svíček pro dosažení vysokého lesku, jako separační nátěr a pod. Lihový lak na papír a dřevo, lesklý. Použití: je určen pro úpravu papíru (etiket, obalů) a k úpravě výrobků, které nebudou vystaveny povětrnostním vlivům . Cena bez DPH: 3Kč.


Katalogové číslo: 475. Liehový lak na papier a drobné predmety. Používa sa na namáčanie ,lakovanie hotových sviečok pre dosiahnutie vysokého lesku , ako separačný náter a. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. LIHOLAK lihový lak na papír a dřevo, lesk.


Surname in the World. Approximately people bear this surname. Most prevalent in: DR Congo. Revize Strana (celkem 5). Identifikace přípravku a výrobce. Do obchodu Nakúpite v obchode efarby.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, . Sponovalo to sice min, ale na polys se s tim dalo potahovat. Liholak se taky nedostane všude. Otazka je, zda to jeste nekdo dela. Nejzachovalejší dřevěné části projdou pouze oživením původního povrchu ( šelak, liholak , moření), přičemž drobné oděrky či imperfekce zůstávají jako důkaz.


Dříve se používala anilinová mořidla, která se rozpustila v lihu, přidal se liholak , aby barva vytvrdla a leskla se. Potom se do ní vyškrabávaly ornamenty. Dobře mi tak za to, že se mi nechtělo shánět liholak nebo syntetiku. Vzniklo z toho od pohledu nehezké křídlo s tvarem profilu modifikovaným . Popis : lihový lak na dřevo a papír lesklý.


Liholak

Mám stejnou,jen bez té ozdoby nahoře. To vyřezávané děda kdysi spálil. Možná bych měl zájem. Cenu musí nahoditněkdo . Akrylové glazury i liholak je možno nově zakoupit na těchto stránkách níže pod odkazem Laky, barvy a lepidla na svíčky.


Zde můžete shlédnout názorné video.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky