čtvrtek 17. března 2016

Heluz plus 44

Heluz plus 44

Für einschalig Außenmauern von energiesparenden Häusern und für Mauerwerke mit einer äußeren Kontakt-Wärmedämmung. Ziegeln PLUS erfüllen die . Eine einfache Lösung bei Konstruktionsdetails (Ecken, Ausmauerungen, Fensterbretter). Stückzahl pro Palette.


Durchschnittgewicht inf. Bricks consumption per 1m(pcs). Pro jednovrstvé obvodové zdivo energeticky úsporných budov a pro zdivo s vnějším kontaktním zateplením. Cihly PLUS splňují požadované hodnoty normy na . Die Außenwände muss man . HELUZ FAMILY broušená.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Základní broušená cihla. Pevnosť tehly: MPa.


Tehly PLUS spĺňajú požadované hodnoty . Wymiary (Dł.xSz.xWys.): 2x 4x 2mm. Ciężar: Kg Klasa wytrzymałości na ściskanie: 10. Do jednowarstwowych ścian obwodowych budynków energetycznie oszczędnych i do ścian z zewnętrznym ociepleniem kontaktowym.


Bloczki PLUS spełniają . Certifikát výhodného obchodu na HLEDEJCENY. Produkty v tomto obchodě patří k nejlevnějším. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Tehla pre obvodové murivo energeticky úsporných budov . Najlacnejšie tehly Heluz na trhu.


Heluz plus 44

Doprava tehál zadarmo. Zobacz inne Materiały konstrukcyjne, . Výhody: snadné navrhování v komplexním systému Heluz. Cena: 5Kč ( 4Kč bez DPH).


Popis produktu: Dostupnost: Skladem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů cihly heluz. Nebo zadejte inzerát.


Heluz plus 44

V ceně broušených cihel jsou zahrnuty též . Doplňková cihla Heluz 44. Cihly broušené PLUS -R jsou určené pro výstavbu domů s nízkou potřebou tepla na vytápění (nízkoenergetické a pasivní domy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky