pondělí 7. března 2016

Okopový plech na dveře

Okopový plech na dveře

Plech okopový na dveře nerez výška 150mm Povrchová úprava Nerez Délka 6mm. Tloušťka 45mm, okop. Vložené posuvné dveře. OKOPOVÝ PLECH NEREZ BROUŠENÝ 100mm.


Těsnící prvky oken, dveří , vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a materiály, systém illbruck i fólie, stavební chemie, sponkovačky, kotevní . Jedná se o samolepící okopový plech v provedení nerez. Fóliovaný, samolepící. Balíčky jsou určeny pro FALCOVÉ DVEŘE.


V případě, že potřebujete přesný . V rámci interiérových dveří máme více možností jak prodloužit jejich životnost bez zrejmejších poškození. Samolepící okopové plechy určeny pro použití v interiérech, nahrazují klasické. Velké využití má okopový plech na dveře , do kuchyně nebo na recepce.


Okopový plech na dveře

Při objednávce vyberte správnou šířku plechu. KR = kratší strana dveří bez falcu. DL = delší strana dveří s falcem. Jiné formáty okopových plechů. Dodací lhůta na balíčky okopových plechů je do dní.


MP-F alebo F nájdete na interierdvere. Materiál: plech , povrch: mosadz leštená, uchytenie: obojstranná samolepiaca páska (súčasťou plechu ), hrúbka: mm . Okopové plechy jsou samolepící, . F- nerez elox, uchytenie: obojstranná samolepiaca páska (súčasťou plechu), hrúbka: mm. Materiál: plech, povrch: mosaz leštěná, uchycení: oboustranná samolepící páska (součástí plechu), tloušťka: mm.


VSTUPNÍ DOMOVNÍ DVEŘE. F- přírodní elox, uchycení: oboustranná samolepící páska (součástí plechu), tloušťka: mm. INTERIÉROVÉ MASIVNÍ DVEŘE -Country a Rustic typ rozměr bez DPH.


Odběr možný v jakýchkoliv délkách, maximalně. K dispozici máte provedení hliník a nerez s výškou plechů 1nebo 2mm. Rostex bezpečnostní kování RX1-EXCLUSIVE. Ochrana spodní části dveří.


Na objednání je možné dodat okopový plech s větracími . Výroba okopových plechů na dveře ,samolepící lakované okopové plechy , okopové lišty. Veškeré okopové plechy na dveře zaručují dlouhou životnost vašich dveří . Al plech pod kování, 39-. Kování a kliky Dřevěné prahy.


Vchodové dveře jsou dalším významným sortimentem naší společnosti. Pro dveře šířky 6mm. V tomto katalógu predstavujeme okopové ochranné plechy na dvere z rôznych materiálov a povrchových úprav.


Plechy sú samolepiace s ochrannou fóliou. Kategorie Sokly, okopové plechy. Také vyrábíme ochranné plechy na míru podle kování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky