pátek 11. března 2016

Opel zafira ceník

Opel zafira ceník

Astra Hatchback – ke stažení. ZAFIRA TOURER – již od 383. Vůz je nyní sice o něco dražší, ve standardu ale dostanete . Atraktivní Cool vzhle . Díly skladem odzkoušené a připravené k okamžitému odběru. Výměna motorového oleje ceník oleje, 2Kč, 3Kč.


Opel zafira ceník

Výměna oleje se spodním krytem motoru, 3Kč, 4Kč. Polski cennik wielofunkcyjnego vana już jest dostępny. ADAM – súbory na stiahnutie. Insignia Sports Tourer – súbory na stiahnutie. Menjalnik: Ročni, EUR, EUR, EUR.


Pobierz cennik PDF i uzyskaj komplet informacji na temat cen, specyfikacji wersji oraz. Ceny, wyposażenie, promocje. Prostorný vůz s bohatou výbavou si zamilujete. Ceník úklidových služeb. Cenik ne vključuje akcijskih popustov.


Cena je za autokoberce na běžné značky vozů a na typické vozy, např. Tarif „Jezdím málo“ budget. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem. Homologované autofólie na vozy značky OPEL.


V ceně denního pronájmu je zahrnuto 2km. Kilometry se za celou rezervaci sčítají. Každý kilometr nad celkový limit je zpoplatněn viz ceník vozidla. Taxi a přeprava osob.


Ten je třetím a největším přírůstkem do „X“ rodiny crossoverů a také druhým . Automobilové součástky OPEL VECTRA. A jak je na tom Zafira z hlediska ceny? Opel Zafira - STAG 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky