středa 16. března 2016

Plastové hladítko

Weiter zu Plastové - Plastové (lidově novodurák) – má plastovou desku 1× 4mm, tloušťky mm, s rukojetí uprostřed. Je vyrobeno z kvalitního plastu , pro pohodlné uchopení má anatomicky tvarovanou rukojeť. Plastové hladítko s molitanovým povrchem, určené k finálnímu dokončování štukových omítek. Související produkty . Hladítko plastové ABS s rukojetí.


Plastové hladítko

Dostupnost: Skladem u dodavatele. Hodnocení kvality: Hobby kvalita . MAGNAT plastové dekorační hladítko. Je určeno zejména pro finální úpravy, tzn. Ergonomicky profilovaná rukojeť výrazně zjednodušuje a zvyšuje míru komfortu při práci. Technická data rozměry.


Festa plastové hladítko s bílou plstí v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kč s DPH (1,Kč bez DPH). Oblíbené plastové hladítko na lepicí pásky pro tiffany techniku, u špiček skosené, délka cm.


Díky jemné struktuře, vysoké . Celoplastové hladítko s hrubší houbou pro smytí zbytků spárovacích hmot či dočištění omítky nebo štuku. Lehké hladítko vyrobené z pevné, tvrzené . Je vhodné k finálnímu zabroušení termoaktivní stěrky AERO-THERM. Druh výrobku, Pěnové hladítko. Využití, Obrušování, Uhlazování. Filc je vhodný k závěrečnému dokončení vápennocementových omítek.


Provedení obkladu, Epoxid. Jemná struktura a vysoká nasákovost zajistí hladký povrch. Rozměr: 250x130x10mm.


Plastové hladítko

Používá se na zatlačení . Mako Color hladítko plastové kletovací s plastovou rukojetí o rozměrech 1× 2mm. Ostří je perfektně vytvarováno, . Cena: 3Kč 2Kč Bez daně: 1Kč . PH na polystyren 270x130mm. Detailní popis produktu.


Jsme autorizovaný prodejce. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tloušťka hladítka 3mm. Má plastovou otevřenou rukojeť. Stavbařské hladítka se využívají primárně pro nanášení lepidla při pokládání dlažby nebo obkladů.


Samotná aplikace malty do spáry je celkem snadná. Na malé plastové hladítko si naneseme menší množství malty, přiložíme hladítko ke spáře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky