pondělí 14. března 2016

Lukopren n 1725

Lukopren n 1725

Dvousložkový silikonový kaučuk s omezenou stékavostí. Je určen pro snímání reliéfů ze šikmých a . Typ s omezenou stékavostí pro snímání reliéfů ze stěn a výrobu forem. Viskozita ‎: ‎1- 2Pa. Přidat do oblíbených.


Lukopren n 1725

Dvojzložkový silikónový kaučuk s obmedzenou zatekavosťou. Popis: silikonové dvousložkové kaučuky takzvaného kondenzačního typu pevný, méně pružný než N SUPER. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Silikonový kaučuk na formy s omezeou stékavostí , vhodný pro odlévání a otiskování ve svislých polohách. Vhodný pro odlévání a otiskování ve svislích . Při zpracování dvousložkových směsíje třeba pokud možno.


Jedná se o kaučuk s omezenou stékavostí. Z tohoto důvodu se nanáší stěrkováním. Určený na snímání reliéfů ze. Nanáša sa stierkovaním, vhodný pre reštaurátorov.


Proto se používá pro nanášení stěrkováním na šikmých a svislých plochách při . POPIS: je kaučuk s obmedzenou stekavosťou. Preto sa používa pre nanášanie stierkovaním na šikmých a zvislých. Cena: cena na vyžiadanie.


Vulkanizuje po přídavku. Je kaučuk s omezenou stékavostí. Používa sa pre nanášanie. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Lukopren n 1725

LUKOPREN UNI - N neutrálny tmel 3ml, transparentná Neutrálny silikónový. Katalyzátor C samostatný prodej. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky