pondělí 14. března 2016

Izoban

Izoban

Spotřeba je závislá na způsobu nanášení, případném ředění, stavu a savosti podkladu. Syntetická hedvábně lesklá nátěrová hmota na beton. Vlastnosti: 1 voděodolná, odolává olejům, roztokům solí, slabým kyselinám a zásadám, . Při poškození je nátěr velmi snadno . Používá se na betonové podlahy, bazény, . Není vhodný k aplikacím na plochy nádrží na pitnou vodu a beton, který před.


Izoban

Izoban je syntetická náterová hmota na betón. Snadno opravitelná jednoduchým přetřením. Produkt s výborným poměrem kvality a ceny. Snáší trvalé tepelné . Osobně v Havlíčkově Brodě: ihned. Přepravní společností: zítra.


PorovnatDotaz na prodejceOdeslat známému . Vhodná taktiež na náter betónovej podlahy v garáži, sklade alebo dielni. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. IZOBAN barva na beton. Původní cena včetně DPH, 4Kč. Akční cena bez DPH, 3Kč.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Venkovní i vnitřní nátěry betonu. Má vynikající odolnost proti vodě, prot.


Betonové bazény, vodní jímky , zdivo, omítky. Jedná se o voděodolnou nátěrovou hmotu na beton, betonové bazény a vodní jímky. Barvy Framar - zákazníky . Barevný syntetický nátěr, určený k venkovnímu užití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky