pondělí 14. března 2016

Patentky plastové

Patentky plastové

Velký výběr plastové galanterie - brzdičky a koncovky, patentky , prádlové doplňky, průvleky a polokroužky, spo… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Vyberte si plastové stiskací knoflíky ( patentky ) MIA určené pro přišití, nebo knoflíky Dressking, vhodné na pracovní oděvy či ložní prádlo. Barevné plastové patentky pro výrobu plenek a obleční. Eko-tex certifikované, dovoz.


Stejné patentky najdete běžně na většině komerčně prodávaných dětských . K připevnění použijte kleště Vario Prym, . Veľký výber plastovej galantérie - brzdičky a koncovky, patentky , doplnky na bielizeň, prevlaky a polokrúžky, … STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Lesklé barevné patentky využijete nejen jako zapínání různých částí oblečení, ale také při domácí výrobě dětských plenek. Patentky plastové Color Snaps Prym - MIX BAREV. K upevnění použijte nýtovací přípravek a kleště . Kovové a plastové patentky různých velikostí, magnetická zapínání, atd. Materiál: plast Rozměry: Ø mm Barva: transparentní a černá.


Videonávo jak a čím nacvakávat plastové druky KAM například na svrchní kalhotky na plenky z PUL. Color snaps - plastové barevné patentky, různé barvy, tvar kruh, květinky, srdce, hvězdičky. E-shop: 4Kč s DPH. DPH) Doručení zdarma! Pokračovat v nákupu Objednat.


Patentky plastové

KnoflíkyKnoflíky stiskacíStiskací knoflíky - patentky plast. Kamenná predajňa od r. K zamačknutí použijte prsty nebo kleště. Ručný lis je určený na plastové patentky 1 a 2 ktoré sa najčastejšie používajú na detské oblečenie.


Súčasťou balenia je lis, skrutkovač, kladivká . Nýtovací knoflíky nabízíme baby - pro nejmenší děti,style - pro větší děti a nýtovací knoflíky pevnější. Tyto kleště už mají nástavce na plastové patentky KAM a Color Snap. Farebné patentky využijete ako zapínanie rôznych častí oblečenia, ale tiež pri domácej výrobe detských . Aby se Vám snadno nakupovalo, používáme na webu cookies. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany . Popis: Prodám nejlépe jako celek.


Lesklé farebné patentky využijete ako zapínanie rôznych častí oblečenia, ale tiež pri domácej výrobe detských plienok. Plastový spojovací druk. Povrch patentiek je hladký, bez . Kovové prvky pro papírenský průmysl, kovové a plastové spojovací materiály . V rozměru mm jsou k dispozici v několika . Certifikát Okotex Standard 100.


Ideální k aplikaci kleštěmi Vario - opravdu velmi jednoduchá aplikace, drží skvěle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky