středa 30. března 2016

Vyvážečka na dřevo

Specializujeme se na kvalitní vyvážečky dřeva pro pracovní čtyřkolky, malotraktory, ale i kolové traktory. Prodám vyvážečku na dřevo. Spolu s hydraulickou rukou Agama AL a hydropohonem . Další informace o produktu.


Vyvážečka na dřevo

LVAgama s hydropohonem. Vyvažecí vlek Estonské výroby o nosnosti dvanáct tun s rámovou konstrukcí 2x(200x100x6), boogie . Celková šířka se standard. Hydraulicky řiditelná oj ‎: ‎ANO Světlá výška (mm) ‎: ‎5Nakládací plocha (m2) ‎: ‎ Inzeráty vyvážečka - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


AGAMA LV mají lehkou a velmi odolnou konstrukci odolnou při přetěžování a velké námaze. Patří mezi špičku na trhu vyvážecí . Traktorová vyvážečka Palms 10D. Vyvážecí soupravy - inzerce. Něco nového na omrknutí.


Vyvážečka na dřevo

Nosnost této vyvážečky dřeva je tun. Vynikající pomocník při práci v lese. Vozík na dřevo za čtyřkolku s klánicemi a otočným ramenem.


Jedná se o kompletní vyvážečku s hydraulickou rukou a vzduchovýma brzdama. Rakouské vyvážečky dřeva , pro menší traktory. Lesní vyvážečka dřeva je skvělým pomocníkem při nakládání a přepravě dřeva. Potřebujete traktorovou vyvážečku, vyvážečku za maloktraktor, lesní vyvážečku?


Vertikální provedení pro štípání metrových polen. Technické parametry: nápravy nosnost tuny. Používá se především v lesním průmyslu. Při nakládání dřeva je lesní vyvážečka , stejně jako v předchozím případě, plně naložena . Praga V3S vyvážečka na dřevo s ocelovými klanicemi. Klanice jsou přestavitelné do předem připravených držáků dle sortimentu a délky přepravovaného dřeva.


Multifunkční vyvážečka za pracovní čtyřkolky a malotraktory od výrobce JPJ. Těžba dřeva se v dnešní době již netýká pouze gigantických podniků. Kousek lesa vlastní v České republice poměrně dost lidí.


KLÍČOVÉ VLASTNOSTI VYVÁŽEČEK COUNTRY. Roubustní vyvážečka díky které vytáhnete těžké kmeny s nejmenší námahou. Rozměr pneu: x 11-8. Robustní vyvážečka na dřevo vám ušetří spoustu práce a času při těžbě dřeva. Spolu se čtyřkolkou tvoří optimální soupravu pro chataře, . Vlastníte les nebo se zabýváte profesionální těžbou dřeva ? Pak jistě víte, že nároky odběratelů se neustále zvyšují.


Požadují nejlépe čisté . Velmi hezký stav - připraveno k používání. Odpočet DPH není možný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky