středa 9. března 2016

Tempo leštěnka

Tempo leštěnka

RENOPLAST S černidlem. Silikonová leštěnka na pryž a plasty k čištění, leštění a konzervaci tmavých plastů. Obsahuje jemná abraziva, která . Pasta dokonale čistí, leští a konzervuje karoserie automobilů. Hledáte lestenka tempo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kvalitní a lehce roztíratelný krém, k leštění a konzervaci laků karoserií zejména nových včetně metalíz. Kvalitní neabrazivní lehce roztíratelný krém, k leštění a konzervaci laků karoserií zejména nových, včetně metalíz.


Vosková pasta odstraňuje z povrchu karoserie. Je vyroben z přírodních a syntetických tvrdých . Unsubscribe from Allbmw3? Signální slovo: NEBEZPEČÍ.


Standardní věty o nebezpečnosti: Způsobuje vážné poškození očí. Pokyny pro bezpečné zacházení: . Original tempo vosková pasta -na leštění nových laků včetně metalíz. Expedujeme následující prac. TEMPO leštěnka na NOVE laky.


Tempo leštěnka

Jemně abrazivní leštěnka je vhodná k čištění a leštění všech typů autolaků, včetně metalíz. Vyberte si z internetového obchodu Vseprislusenstvi. Leštěnky skladem na autodoplnky-prodej.


Tekutý čisticí a lešticí přípravek na starší laky karoserií automobilů a motocyklů včetně metalíz. Chlapácí, poraďte mi prosim Vás jaká je fakt dobrá leštěnka na auto. Přípravek je určen pro všechny druhy autolaků, je zvlášť vhodný pro.


Cena bez náhradního plnění. Kč 8Kč 1Kč (-). Nejlepší leštěnka na trhu! Ukázat větší obrázek. Nebyl zatím přidán žádný názor.


Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Emulzní leštěnka na rychlé ošetření a přeleštění umytých ploch karoserií, včetně metalíz. Je vhodná zejména pro ošetření novějších autolaků.


Obvyklá cena originálu, 9Kč. Fabia - Náhradní díly - Autokosmetika a chemie - Vosky a leštěnky : Katalog náhradních. Tempo leštěnka (AUTOKOSMETIKA ). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. TecDoc kód tecdoc. Prodej náhradních automobilových dílů. Neváhejte se na nás obrátit.


Ambi Pur Náplň osvěžovače CarAnti Tobacco ml. OBI Utěrka z mikrovlákna na lak. SHERON Autošampón vč. Ten na starý lak je abrazívnejší a sťahuje mikrovstvu starého zvetraného laku.


Tempo leštěnka

Mám iba dobré skúsenosti. Identifikátor výrobku. Kč, pouze na Promistry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky