středa 9. března 2016

Talirova hmozdinka

Zateplovací talířové hmoždinky slouží k uchycení izolačních desek ke konstrukci zateplovaného objektu. Podle typu izolantu a podkladní konstrukce, se musí . Talířové hmoždinky koupíte za skvělé ceny v Baushopu. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek na fasádu. Platit můžete hotově i kartou.


Talirova hmozdinka

FASÁDNÍ TALÍŘOVÉ HMOŽDINKY , fasádní hmoždinky, hmoždinky, hmoždinky s plastovým trnem, hmoždinka s kovovým trnem, hmoždinka se šroubovacím . Zatloukací talířová hmoždinka k upevnění ETICS do všech běžných zdicích materiálů. Kotvící hmoždinky se rozdělují podle způsobu montáže . Jak správně zakotvit izolant na fasádu? Jaké jsou dostupné fasádní talířové hmoždinky a na jaké druhy izolantů. Talířová hmoždinka TTH se používá k uchycení izolačních desek pod omítku.


Vyznačuje se vysokou povětrnostní odolností, snadnou montáží a tím, že nevytváří . Termoizolační materiál. Polystyrén, minerální vlna, lamelová vlna, dřevěná vlna a. Dům a zahrada - talirova hmozdinka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů.


Talirova hmozdinka

Přes půl milionů uživatelů za den. Určeno pro termoizolační materiál: Polystyren EPS, XPS Podklad: (B)- kámen, plná cihla, (C)-dutinové cihly. Kopolymerová talířová hmoždinka TTH s polyamidovým trnem k uchycení izolačních desek pod omítku. Kovový natloukací i šroubovací trn. Kategorie použití: A, B, C . Tyto plastové kotvy slouží k upevnění izolantu při regeneraci zateplení domu.


FIXPLUG talířová hmoždinka s předmontovaným plastovým trnem - pro upevnění tepelně izolačných desek v kontaktním zateplovacím systému - ETICS. Nabízíme kvalitní hmoždinky Bravoll, Koelner, Ejot, Wkret-met s . Rozšíření nabídky na prodejně. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hmoždinka talířová s plastovým nebo kovovým trnem.


S polyamidovým trnem vystuženým skelným vláknem, průměr hmoždinky mm, průměr talíře mm, kotevní. Fasádní talířové hmoždinky TTH s plastovým trnem vyztuženým polyamidovým vláknem, jsou určeny pro kotvení fasádních polystyrenů z EPS a XPS Čtěte více. LTX–talířová hmoždinka s plastovým trnem pro upevnění tepelně izolačních desek v kontaktním zateplovacím systému – ETICS.


Materiál: - hmoždinka: . FIF-CS s ETA certifikátem je ideální k upevnění tuhých tepelně izolačních desek s tloušťkou do 3mm vyrobených z polystyrénu . Používá se k uchycení izolačních desek pod omítku. Výhody této talířové . EJOT Hs plastovým trnem. Kotevní hloubka: cm.


Se zápustným rozšiřovacím talířkem DT 1V, kotevní hloubka min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky