úterý 29. března 2016

Deha závěsy

Deha závěsy

Závěs pro kotvu s kulovou hlavou. DEHA - univerzální kulová spojka. Pro rychlé a snadné připojení a vytvoření přepravního příchytného bodu. Používají se v páru nebo v trojici.


Deha závěsy

Nosnosti těchto závěsů jsou od 3t - 5t - 0t - 10t - 20t. Zdvihák pro kotvu s kulovou . Uvedená cena je za 1ks. Cena uvedena bez DPH. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kód produktu: DEHA610. Lze nalisovat na lanové vázací prostředky . Pontony jsou osazeny kováním pro jejich vzájemné spřažení. Všechna šachtová dna jsou vyráběna na zakázku dle požadavků stavby.


Vrták pro spojku IN SITU DN 10 DN 150. Rozměr mězi rameny 120cm, váha kleští 240kg. Vyhledávání: inzerce i-Bazar. Stroje, přístroje, nářadí Nářadí Upínací technika deha závěsy na skruže . Hmotnost je udána s průběžnou betonovou kynetou . Vodotěsnost spoje je zabezpečena elastomerovým těsněním. Je zakázána manipulace jakýmikoliv . K manipulaci je možno použít i speciální manipulační . Zdají se vám samotná okna holá?


Deha závěsy pro transport. Stačí přidat záclony nebo závěsy a hned bude interiér vypadat útulněji. Nabízíme ušité závěsy do oken z luxusních materiálů v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky