pátek 13. února 2015

Větrací pás okapní

Okapní pás větrací brání ptákům v přístupu do odvětrávací mezery střešního pláště. Efektní využití u šikmých i plochých střech, ale dobře i na fasádě! Výrobky značky: BRAMAC. Okapní větrací pás slouží a zabraňuje k vlétávání ptáků do odvětrávací mezery. Oboustranně použitelný (z každé strany jiná barva).


Cena za bm - objednávejte v počtu na balení (5bm) barva: cihlová, hnědá, černá - dle objednání. Hliníkový větrací pás okapní v přírodním provedení. Dodáváme v 5ti metrových pásech.


Pás zabraňuje vlétávání ptáků do odvětrávací mezery. Zabraňuje vlétavání ptáků do odvětrávací mezery. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Dokonalá ochrana větrací mezery okapu před hlodavci, hmyzem a ptáky. Je odolný vůči UV záření.


Větrací pás okapní

Montuje se z čela kontralatě. Název: ochranný pás proti ptákůmPotřeba: ks = běžných metrů. Na úvod STŘEŠNÍ KRYTINA BESK BESK - větrací pás okapní , pás proti ptákům 100 . Slouží k uzavření větrací mezery mezi. V oblasti okapu a hřebene se používajítašky okapní a hřebenové. Taška okapní (žádné dodatečné řezání), větrací pás okapní.


Výška mm, role dlouhá metrů. Bramac ochranný větrací. Větrání šikmých střech, montáž větrací mřížky, montáž větracího pásu. Větrací ochranný pás proti.


Větrací pás okapní

Více informací naleznete zde: . Ochranná větrací mřížka jednoduchá B. Jsou převážně vyrobeny z umělé hmoty (větrací pás hřebene a nároží, větrací mřížka, větrací pás okapní , uzávěra hřebene, příchytka hřebenáče). Stavební a střechařské práce včetně dodávky stavebních a střešních materiálů. Vyznačuje se vysokou . Ucpaný větrací otvor v okapníčásti – po odkrytíspodních řad. Většíčásti se zachytily o spodnístřešní lať, menšíčásti o plastový okapní větrací pás. Věžička na hřebenáči č. Příchytka tašky boční, 5. Zásadní vliv na životnost střešní konstrukce má funkční odvětrání střechy v oblasti hřebene a nároží.


Dostatečné proudění vzduchu ve střešním . Odvětrání okapní hrany. OCHRANNÉ MŘÍŽKY A PÁSY. Pro montáž pod střešní krytinu jako možnost zamezení . Cihlově červená - kó j. Připojovací hadice Flex str.


Větrací pás okapní

Těsnicí pás úžlabí str.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky