pondělí 23. února 2015

Lepidlo vulkan

Tradiční kontaktní kaučukové lepidlo. Lepí pryž, textil, kůži, fotografi e, podlepuje mapy. Suchý fi lm lepidla je elastický a . Jedno z nejstarších kaučukových lepidel na trhu. Použití na jízdní kola, potahy raket na stolní tenis atd. Nové provedení bez toluenu.


Lepidlo vulkan

Hercules, Haibike, Winora a další. Klasické lepidlo pro trvalé nalepení potahů. Toto lepidlo není ekologické a proto není schváleno ITTF. Doporučená cena (s DPH):, 19 Kč. Naše cena s DPH: 17Kč (EUR) . Kontaktní lepidlo pro lepení potahů pálek stolního tenisu.


Für weitere Informationen, Impressum, AGB und Widerrufsrecht klicken Sie bitte auf den Verkäufernamen. Bitte beachten Sie, dass dieser . Vulkan tuba 15g v obchodě Urban- sport. Nabízíme široký výběr jizdních kol a elektroko. Er verleiht Ihren Schlägen . Súčasťou balenia je i štetec.


Lepidlo vulkan

Určené pro milovníky rychlé hry. Plechovka obsahuje štetec. Firma Vulkán vyrába dva typy, . Je určeno pro rychlou hru s tzv.


Velice používané lepidlo VULKAN vhodné pro časté přelepování. Příslušenství na stolní tenis. Položit dotaz prodejci. Na skladě: více než 1ks. Horské bicykle, elektrobicykle, cyklodoplnky, diely, oblečenie, obuv, prilby, okuliare.


Lepidlo vulkan

Ponúkame aj zimný sortiment - lyže, bežky, oblečenie. Je vhodný pre pomocné lepenie, po ktorom nasleduje mechanické . VULKAN CEMENT lepí kožu, gumu, textil, drevo a podobné materiály. Kč s DPH Sleva Kč . Pokračovať v nákupe Pokračovať. Dostupnost: 3-pracovních dní.


Součástí balení je i štětec. Lepidlo s hustejšou konzistenciou je vhodné na prelepovanie a predovšetkým na lepenie nových poťahov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky