čtvrtek 19. února 2015

Kryt na studnu

Kryt na studnu

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kryt na studnu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Královéhradecký kraj, inzerce, prodám. Kryt na studnu z masivního smrkového dřeva bez nátěru pouze v přírodním provedení.


Poklop se dělá na klasickou betonovou skruž s vnějším . Lenka Soukupová Máme studnu krásná práce ještě čekáme na vršek na vodárnu podobné jako studna ,ale bez vršku. No photo description . Hledáte na poklop studnu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Husova okrasný kryt na studnu. Autor: Lupo Anetta (profil). Galerie: Všechna díla tohoto autora.


Rozměry: Průměr ca2m. Skládá se ze dvou částí. Je ručně vyrobena z masivního pískovce. Okrajový otvor sloužil pro spuštění dlouhé kovové trubky se sacím košem.


Kryt na studnu

Poklopy na studnu s životností více jak let. Dům a zahrada - na studnu bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyrábíme výhradně ze starého užitého dřeva, kterému ručním zpracováním ponecháváme jeho historii,. Je zhotoven z masivu - borovice, modřín. Ozdobný kryt na studnu vyrábíme o průměrech 150cm, 120cm, 100cm a cm. Základ tvoří fošny - 50mm, poklop . Zvěřina ve Farmářském obchodě.


Srnčí, daňčí, mufloní, kančí maso (plece, na guláš). Více druhů zboží objednávejte v našem eshopu. Kovaný kryt na studnu.


Umělecké kovářství, kovářství Šemík. Skvělým zahradním doplňkěm může být kovaný kryt studny, který plní zároveň bezpečnostní funkci. Kryt navíc chrání vodu před slunečním zářením, což vyvolává růst řas.


Dřevěný produkt možná lépe ochrání studnu a dekorativní vlastnosti . Jedná se o ručně vyrobený, okrasný kryt studny s vrchní odnímatelnou mříží. Vhodný, jako stylový doplněk vaší zahrady. K výrobě krytu studny ANTIK je použito .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky