čtvrtek 19. února 2015

Katepal foxy

Katepal foxy

A tough granular surface offers these shingles durability that lasts for a long time; the Foxy roof maintains both its quality and its colour. Zaujme tvarem kosočtverce, který imituje vláknocementové krytiny. Finský střešní šindel Foxy vyniká velice dobře na menších i větších plochách a je tak univerzální střešní krytinou.


Katepal foxy

Bituumensindel KATEPAL Foxy. Hind: al 2€ 2€ Soodushind kehtib e- poes ja kliendikaardiga kaupluses. Vali sobiv variant -, Must . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Foxy je novinkou v nabídce šindelů.


Foxy BRŪNS, Foxy GAIŠI PELĒKS, Foxy SARKANS, Foxy TUMŠI PELĒKS, Foxy ZAĻŠ, KL BRŪNS, KL MELNS, KL PELĒKS, KL SARKANS, KL ZAĻŠ . Typ FOXY : je jednobarevný a kromě černé jednolité barvy jemně žíhaný šindel ve tvaru kosočtverce. Dodává se v balení 3m2. Použitelný od 12° sklonu střechy.


Katepal foxy

Foxy sa vyznačuje svojím kosoštvorcovým tvarom, ktorého honosný vzhľad umocňuje kombinácia patričnej farby a čierneho kameniva. Finské SBS modifikované šindele KATEPAL mají životnost 50-let. Svým designem velice zaujal a stal se žádaným typem. Prohlédněte si alba na téma – asfaltový střešní šindel KATEPAL - Foxy.


Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky