pátek 6. února 2015

Cyky j 5x6

Cyky j 5x6

Kabel je odolný proti UV záření a proti šíření . Výrobca: Draka Kabely, s. Technické parametry: počet . PVC insulated and PVC sheathed power and control cable. APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as . Kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (Např: V zemi, v betonu, do vkladacích lišt). Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre . Colour of sheath: black, UV resistant. Pre pevné uloženie vo vnútorných a vonkajších priestoroch, v krajine, v betóne.


Barvy izolací žil: černá, hnědá, šedá, modrá, zelenožlutá. Dostupnosť: Na sklade. Hľadaný produkt nie je dostupný. Ak máte otázky obráťte sa na Vášho obchodného poradcu.


Doba dodání, Zboží Vám můžeme doručit již 03. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 01. CYKY - J 5xabra 34. Cena: 8Kč (9Kč s DPH).


Cyky j 5x6

Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Měděná plná holá jádra 2. Pro pevné uložení ve vnitřních a . Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Pievienot iepirkumu grozam . Silový kábel pre pevné uloženie. Je určený pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, . Kabeļi, vadi, sadalnes, slēdži un citi elektrointalācijas materiāli – zema cena un plašs sortiments SANEL.


Elektroinstalační kabel pro pevné uložení v interiéru i exteriéru. Kábel pre pevné uloženie. Pevný kábel, s okrúhlym prierezom a PVC izoláciou.


Cyky j 5x6

Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Barvy žil: hnědá, černá, šedá, modrá, žlutozelená. Prierez vodiča: 6mm2.


Povrchová farba: čierna. Také pro vnitřní instalace a . Barva žil hnědá, modrá, žlutozelená, šedá, černá. Ušetríte: € s DPH. Určen pro pevné uložení do země, do zdi, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky