pondělí 16. února 2015

Košilovina metráž

Plátno bavlna, metráž , 1 bavlna, textil, galanterie, plátno, patchwork. Nabízíme košilové látky a metráž na košile. Košilovina s pruhy ma bílém podkladu.


Košilovina metráž

Vhodná na košile či noční košilku. Metráž - košilovina kostka. Vhodné na výrobu pánských, dámských i dětských košil, na dětské kloboučky, kalhoty,trenýrky a podobné výrobky. Chcete si ušít halenku, sukni,. Pružná látka bavlna směs košilovina temně modrá.


Látka, metráž - látka bavlna směs s hladkým matným povrchem v temně modré barvě. Bavlněný úplet - oboulícní látka - metráž - Velryby a medúzky -modro-bílý proužek. Jsou vzdušné, mají malou hmotnost a většinou . Můžeme z ní šít dekorace, košile, trenky, halenky, sukýnky,.


Košilovina metráž

Lněná látka s tištěným květinovým vzorem je z jedné strany tištěná z druhé bez potisku a je vhodná na výrobu přírodních šatů, sukní, halenek, košilí. Materiál: pružný tenčí. Jemný, příjemný popelín vhodný zvláště na košile.


Cena je uvedena za metr běžný. Na dotaz „látky - metráž - bavlna“ jsme našli:. AxinTrading Látka hnědý list, metráž.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom . Orient značková metráž v pěkné kvalitě - š. Mini druky se používají pro spojování měkkých a poddajných látek (úplety, froté, košilovina apod.). Proto jsou ideální pro dětské oblečení. V nabídce máme metráž a látky oděvní, modní, sezonní, dětské, efektní,.


Organická bavlna se pěstuje ve svém přirozeném prostředí, bez použití pesticidů a chemických hnojiv a z geneticky neupravených semen. Společnost BORITEX – sk s. Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej látek vysoké kvality a doplňků pro módu, . Internetový prodej metrového textilu od přímého dovozce a velkoobchodu. Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky.


Látky metráž za výhodné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky