středa 18. února 2015

Parapetní žlab

Parapetní kanál dutý. Kanál parapetní dutý. Určen k instalaci modulárních přístrojů x nebo 2x mm. KOPOS doporučuje instalovat přístroje QUADRO, . Navštivte náš e-shop. Přinášíme Vám elegantní řešení v oblasti kabelových žlabů - zaoblený parapetní žlab Starline.


Parapetní žlab

Díky tomuto tvaru vznikne více prostoru pro Vaše kabely, a přesto . Pro uložení silových a sdělovacích obvodů. Odklopná část umožňuje vložení stínicího kanálu SK. Lišty a příslušenství k lištovým . Lišta kabelová elektroinstalační parapetní kanál a kabelový parapetní žlab slouží pro uložení silových a sdělovacích obvodů, zabezpečovacího vedení a dalších . Dostupnost: Nic není vybráno. Anhänge und Zertifizierungen.


PK 110XD HD - parapetní kanál dutý. Mám 2ks nové, které mi zbyli po . Perforace žlaby také odlehčuje a umožňuje případné upevnění kabelů . Materiál: PVC Bezolovnatý . Použitie Vedenie káblových trás elektrických, telekomunikačných, počítačových vo vnútri objektov. Domů › Ukládání kabelů › Lišty, drátovací a parapetní žlaby › Žlaby parapetní. Přidat k mým oblíbeným Odebrat z mých oblíbených.


Parapetní žlab

Dutý parapetní kanál KOPOS Další parapetní kanál z nové řady s hloubkou 65mm má šíři 130mm. XD jsou určeny k montáži klasických přístrojů. Přístroje se instalují do přístrojové krabice zacvaknuté v drážkách dna kanálu.


Podparapetní žlaby a kanály (Dílčí kapitoly). Vyrobce: KOPOS KOLÍN a. Kopos, OBO, Rehau …) . Určen pro uložení silových a sdělovacích obvodů, zabezpečovacího vedení a dalších rozvodů. Jednotlivá vedení je možno . Kč 46Kč bez DPH (). Na rozvody s parapetními kanály. Nevyhovuje vám současné vedení sítí, telefonních a počítačových linek a dalších rozvodů ve vašich kancelářích?


Parapetní žlab

Skladem Ano MJ ks Daň Cena bez DPH 2CZK Cena s DPH 2CZK. Půlkruhový podokapní žlab. Je vyroben z oboustranně lakovaného plechu. Plnohodnotná ochrana je uvnitř i zvenčí žlabu. Můžeme stavět zídky uúpatí svahu, úzké aši- roké terasy, parapetní zídky, žlaby ( koryta).


Dají se utvářet plynulé, dlouhé, úzké linie a jednotné plochy zdí členěné. Teplotní odolnost: -– °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky