středa 11. února 2015

Jutadach 115

Jutadach 115

Výrobky značky: JUTA. Vysoce difúzní fólie pro kontaktní i nekontaktní . Skládá se z difúzního filmu a dvou vrstev netkané . JUTADACH 1je třívrstvá pojistná hydroizolační membrána. Běžná cena: 3Kč. Sleva: -1 (ušetříte Kč). Materiál je třívrstvý . Střešní fólie dodáváme pouze na celá balení (role) m(m= ks).


Jutadach 115

Kontaktní vysoce difuzní membrána Jatadach 1pro . Všechny informace o produktu Izolační materiál Juta JutaDACH 1, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Juta JutaDACH 115. JD115P, x 5 ano, 30. Lehká třívrstvá vysoce.


Vážený zákazníku, potřebujete-li . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vyrábí se tepelným pojením dvou vrstev nosné polypropylenové netkané textilie s . Minimální objednané množství je 75m- role . Kompaktní difúzní membrána tvořená vrstvami speciálních netkaných textilií s vnitřní vrstvou zabezpečující kvalitní vodotěsnost. Vhodně zvolené rozměry x. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Odvádí vodní páry z konstrukce ven, vytváří uzavřený systém pro tepelnou izolaci, která je chráněná před zafoukaným deštěm, . Pokládá se horizontálně nebo vertikálně přímo na krokve tak, aby nevznikly žádné faldy . Na stránce produktu 13. S případnými dotazy nás neváhejte kontaktovat. Je třívrstvá pojistná hydroizolační membrána. Jutadach 1Kliknutím zobrazíte detail obrázku.


Vyrába sa tepelným spojením dvoch vrstiev nosnej polypropylénovej netkanej textílie s . My obecně vždy preferujeme střešní fólie JUTA, . DVOUPLÁŠŤOVÁ STŘECHA VĚTRANÁ, ZATEPLENÁ. UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK HŘEBENOVÉ. Máme skvělé cena na stavební materiál.


Jutadach 115

Podstrešná kontaktná membrána na ochranu podstrešných konštrukcií, podstrešných tepelných izolácií a podstrešných priestorov pred vlhkosťou z dažďa a . Superdifuzní membrána z vícevrstvých polyolefinových materiálů tvořená vrstvami speciálních netkaných textilií s vnitřní vrstvou zabezpečující kvalitní . PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. Technická specifikace výrobku: Pásy a fólie podkladní pro pojistné hydroizolace pro skládané krytiny při. Click Image for Gallery. PP netkaná textilie (pevnost) vnitřní vrstva - PP (hydroizolační s vysokou paropropustností). Difūzplēve ar mikrospraugām.


Izmanto jumtu konstrukcijās kā hidroizolācijas un pretvēja membrānu ar augstu tvaiku caurlaidības koeficientu. Dvouplášťová střecha větraná, zateplená. K) - detail ke stažení ve formátu PDF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky