úterý 17. února 2015

Koberec autodráha

Momentálně nedostupné. Hrací koberec City Life 80x1cm. Dětský koberec Auta červený 115x160. Materiál koberce: 1 PES. Popis produktu Dotaz k produktu.


Koberec autodráha

Kvalitný detský koberec - nekonečná autodráha pre chlapcov, slovenský dizajnový výrobok, testovaný pre deti s protišmýkovou úpravou. Polypropylene heatset. Koberec DISNEY PREMIUM Kusové koberce.


Detský koberec s motívom mesta a autodráhy, . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Hľadáte tie najkrajšie detské koberce pre deti?


Koberec autodráha

Máme pre Vás v ponuke detské koberce za super ceny. Kusový dětský koberec s 3D fototiskovým vzorem autíčkové dráhy se silnicemi a domečky v rozměru 100x150cm. Běhoun je vhodný do dětských pokojů a díky . Preneste ich do sveta nekončiacej fantázie. Máte doma malého milovníka autíčok, bojovníkov a . Dekor, autodraha city. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů koberec silnice.


Nový hrací koberec silnice město. Přeneste je do světa nekončící fantazie. Pěnová skládačka na zem s velkými dílky, s motivem závodní dráhy, vhodná i pro nejměnší děti, pro miminko. Nechcete-li, aby vaše dítě během hraní na zemi . Obľúbená hračka pre všetkých chlapcov. Lícová strana hracího koberce je textilní s . Jsou snadno přemístitelné, lze použít jako koberec na hraní nebo dekorace na stěnu.


Při znečištění jsou lehce . Pěnový koberec extra velký má vroubkovaný povrch bez vyjímatelných částí. Díky speciálním zámkům je možné libovolně kombinovat a napojovat nejen se . Prezri si u nás detsky koberec autodraha a porovnaj ceny v 10. Rozměr hračky je 92x92cm. Puzzle pěnové – autodráha , ks, 32x32cm.


Snadná ohebnost pro rychlý úklid a skladování. Sušení v rozprostřeném stavu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky