středa 18. února 2015

Jekl 50x30

Ocelový uzavřený profil, obdélníkového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl , slabostěnný. Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Měrná jednotka (MJ), m. Cena za MJ, 4Kč bez DPH5Kč vč. Hmotnost za MJ, kg. Al hliníkový jekl obdelníkový.


Pozinkovaný a poplastovaný příčník plotového pole, barva hnědá, průřez 50x30xmm. Nerezový profil uzavřený 50x30xmm. Prodáváme čtvercové i obdélníkové jekly o různých roměrech a hmotnostech. Hliníkové jekly - čtvercové,obdelníkové. Jekly dodáváme v barevném provedení cihlová, hnědá a . TRANSFORM záslepka jeklu 50xmm, plastová, Hnědá . Dům a zahrada - pozink jekl bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Dále prodáváme nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly , kolena, fitinky a další. Fungujeme jako eshop.


Kvalitně zinkované jeklové sloupky pro lesnické pletivo opatřeny háčky. Dlouhodobá životnost! Jekl 50xmm, výška 2cm. Potrebuji svarit zabradli pred balkonove dvere. Je z jeklu 20xresp.


Jekly jsou narezane az na vodorovne, ktere je nutne na obou koncich . V případě potřeby nařezání na kratší délku uveďte tyto míry do poznámky. Krytka na jekl x 4 5 ks. Plotové jekly a příslušenství. Záslepka jeklu 50xmm.


Jekly ve tvaru U jsou otevřené ocelové profily využívané např. Rozměr: 50xmm, délka na přesnou míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky