pondělí 16. února 2015

Protipožární

Nabízíme provětrávané protipožární dveře, vrata a další výplně otvorů. Lícový karton je barvy růžové. Protipožární deska RF (DF) je sádrokartonová deska dle ČSN EN 5typu DF.


Protipožární

Pro snadnou identifikaci je potisk hrany desek . Nejlepší protipožární ochranu zajistíte využitím protipožárních stavebních prvků. S protipožárním systémem FIREWIN se požáru nemusíte bát. WICTEC 50FP and WICTEC 60FP na protipožární fasády v třídách Ga F30: Lhostejno, zda na schodišťové věže, přístavby, atria nebo zasklení střech - s . Jejich křídlo, nebo křídla mohou být posuvná nebo otočná.


Ovládat je lze ručně, nebo pomocí. Naše společnost dodává a montuje protipožární uzávěry ( protipožární dveře a stěny ). Najděte správnou protipožární manžetu na protipožární utěsnění kabelů, potrubí a smíšených prostupů v standardních i nestandardních konfiguracích stěn a . Zárubně protipožární. Ocelová zárubeň je vyrobena z tenkostěnného profilu o tloušťce mm oceli třídy 1 v základním nátěru. Máte vybrané filtry: protipožární.


Masivní smrkový rám opatřený zpěňující páskou, která je skrytá pod hranovací páskou. Obchodní název LUME EXTRA (hladký plášť) nebo . Na českém trhu je jen velmi málo firem, které mají svoje produkty otestované na protipožární odolnost. Požární odolnost není reakce na oheň! Působením tepla materiál zpěňuje a tím zamezuje šíření ohně a kouře spárami a dutinami.


Společnost Siniat nabízí pro téměř všechny stavební systémy ve vnitřní výstavbě bezpečné a hospodárné . Výrobce kuchyňských dvířek a deskových materiálů. Do sortimentu patří kuchyňská dvířka, protipožární materiály Grenamat. Výrobky označené EI zpravidla splňují přísnější požadavky protipožární bezpečnosti a mohou být použity i tam, kde jsou požadovány požární . V naší nabídce naleznete prodej revizních dvířek. Hliníkové konstrukce SULKO dosahují protipožární ochrany osob i majetku při udržení velmi atraktivního designu. Rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku na dodávku i montáž protipožárních systémů dle konkrétního zadání, požadované požární odolnosti, rozsahu, atd.


Protipožární

Systémy kouřových clon při hašení požáru se používají v různých oblastech a zajišťují vysokou účinnost a minimální vizuální dopad. Zařízení pro odvod kouře a. Produktová řada protipožárních bezpečnostních skel od Glassolutions, odolných vůči UV záření, nabízí různé typy ochrany dle vašich specifických potřeb. Budovy s tímto zvýšeným rizikem jsou pomocí dveří . Zabraňuje úniku plynu v případě požáru.


Firma DORSIS nabízí jako jediný výrobce protipožární systém dveří se skrytou zárubní. Plynulý přechod mezi protipožární a standardní fasádou. Vyrábíme a prodáváme dveře dřevěné i ocelové, plné, prosklené i kazetové, protipožární , kouřotěsné, bezpečnostní, zvukotěsné i atypické dveře.


Finální uzavírací ochranná vrstva dvousložkového protipožárního systému Flamgard Transparent na ochranu dřevěných konstrukcí. Styrenoakrylátový lak pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky