úterý 17. února 2015

Flauš metráž

Flauš metráž

Internetový prodej metrového textilu. Velký výběr látek pro výrobu dámských a pánských oděvů - flauš. Přeci jenom flaušový klasický, ale i moderní . Kabátová metráž nebo-li kabátovina je vhodná především na výrobu kabátů, sukní,. Cena: 2Kč (1EUR). Kvalitní vlněné látky na zimní kabáty, za nízkou cenu.


Flauš metráž

Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Předchozí. Umělý flauš tmavě zelený. Plášťová látka černá. Složení flauše je vlna, kašmír, polyamid.


Vzorovaný flauš vhodný na saka, kabáty, aby nám bylo v přicházející zimě teploučko. Faluš v jasně červené barvě s jemným vlasem z jedné strany je příjemným, pevným materiálem, který lze využít ke každodennímu. Softcoat - umělý flauš (1). Flauš zmes béžovej farby. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto stránek souhlasíte s . K prevádzkovaniu webu DomLátok. Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a . Oblekovka černobílá . Cosy fleace, cosy fleece, metráž , látky, šití, látka na mikiny, látka na pelechy, látka na župany, chlupatice, plyš, látka na deky, materiál na povlečení, coral fleece. Bavlna růžová, vínovo-béžový. Hodí sa na šitie kabátov, plášťov, viest a zimných sukní.


Požadované množstvo metráže vpíšte . Hodí se na šití kabátů, plášťů, vest a zimních sukní. Prodavame látky, metráž , metrový textil z jednobarevného i vícebarevného materiálu, pánské a dámské kostýmovky, šatovky, podšívky, kabátovky, halenkovky, . Proševy, flauše , umělé flauše - fleece,. Metráž a galanterie z celého světa.


Ten flauš z šijemdětem mám jen doma ve vzorníku, ale přijde mi o dost slabší, než je ten z NZ. Chameleon značková metráž v pěkné kvalitě š. Látka má atest Oeko-Tex Standard 1Látka, metráž s atestem pro děti do tří let. V naší nabídce naleznete materiály vhodně zejména na flaušové dámské zimní kabáty. Látka na metráž : Látku si zvolíte v požadované délce.


Uvedená cena je za 1. Zajišťujeme velkoobchodní síť po celé České a Slovenské republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky