úterý 3. února 2015

Barva na dřevo teak

Lazura na dřevo teak l. Máte vybrané filtry: teak drevo. Používá se pro lazurovací nátěry dřeva , zejména „nepřesných“ dílů, jako jsou pergoly,. Barva není určena pro přímý styk s potravinami, krmivy a pitnou vodou! Balakryl Telux Rychleschnoucí vodou ředitelná silnovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru.


Barva na dřevo teak

Teak Oil je speciálně vybraná směs modifikovaných přírodních olejů a vosků. Používá se na udržení neošetřených dřevěných povrchů v interiérů i exteriérů, . Firma Marušík Holz s. Barvy na dřevo - Barva - Teak. Ostravy nabízí dřevo a stavební řezivo v prvotřídní kvalitě. Nakupujte dřevomateriál přímo od výrobce . Tato tenkovrstvá syntetická barva zdůrazní strukturu dřeva na vašem dřevěném nabytku nebo . Vodou ředitelná lazura na dřevo pro vnější použití. Učině působí proti houbám, plísním, zamodrání dřeva a UV záření.


Zvýrazňuje kresbu dřeva. OSMO - Ochranná olejová. Moderní impregnační nátěrová hmota s dekorativními vlastnostmi. Působí jako účinné hluboko penetrující napouštědlo a zároveň jako vrchní ochranný nátěr v . CapaWood Oil je ochranný olej obsahující přírodní lněné oleje, který proniká hluboko do dřeva. Tento olej byl vyvinut pro ochranu dřeva.


Barva na dřevo teak

Xyladecor - lazury a barvy na dřevo - eshop a kamenná prodejna. Venkovní i vnitřní impregnační přípravek k . Zahrada - Barva dřeva - Masiv smrk - odstín Teak. Vrchní bílá barva na dřevo a dřevěné prvky. Skladem a připraveno k expedici.


Akzo Nobel LUXOL Originál indický teak 5l. Na ochranu dřeva v zahradách před ničivými účinky atmosferických vlivů a špíny. Snadno se nanáší, dává dřevu barvu a chrání ho proti vodě a vlhkosti.


Barva na dřevo teak

Spotřeba je závislá na způsobu nanášení, případném ředění, stavu a savosti podkladu. Ekologická Nordica do venkovního prostředí Nordica EKO je ekologická lazurovací barva na bázi vody. OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva , . Teakový napouštěcí olej na dřevo. Je určen pro ochranu veškerých dřevěných povrchů, při aplikaci nestéká ani.


LUXUS LAZURA TEAK , 75L, 6KS, 19Kč. Použití: olejová lazura je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva , dřevovláknitých desek . Impranal lazura na dřevo - tenkovrstvý lazurovací lak matného vzhledu, odstín Teak s UV. Tenkovrstvá vodouředitelná lazura na dřevo Impranal je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky