pondělí 10. dubna 2017

Zavesovina

Zavesovina

Zavesovina vhodná aj na zatemnenie, ako poťahovina, latka na vankúše, obrusy. Závěs je připraven k pověšení na žabky nebo háčky. Krásna modro siva zavesovina 1m 5€. Záclony od výmyslu sveta.


No photo description available. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ostatní - zavesovina bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Zavesovina

Predám latku na zaves nemusí sa žehliť rozmer na 37. Bezplatná inzercia, zavesovina predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Využite svoju fantáziu, vyberte si látky a nechajte si od nás na objednávku ušiť vysnívané závesy, poťahy alebo čo si budete priať.


Metráž na šitie je v móde. V nabídce závěsovin máme závěsy v originálním designu, moderních barvách a aktuálních střizích. Ideální pro odstínění a zároveň skvělá dekorace! Závěsovina – dílce subsystémů pro zavěšené podhledy v suché stavbě. Krásný materiál na závěsy v béžové barvě.


Může se použít oboustranně, jedna strana je začištěna z výroby nemusí se zakládat. Našli jste nižsí cenu produktu ? Nabízíme individálni cenovou kalkulaci. Zadané zboží již bohužel není v nabídce. Slevy Podrobný popis . DEKORAČNÍ METRÁŽ NA ZÁVĚSY, ZATEMŇUJÍCÍ LÁTKA Pouze do vyprodání zásob.


Látky se slevou až , Látky se používají především pro bytovou dekoraci. Můžeme z ní vyrobit ubrusy, závěsy, prostírání a jiné doplňky. DAMAŠKOVÁ ZÁVESOVINA - OBOJSTRANNÁ. Krásny plastický vzor na závesovine vo farbe biela káva.


Zavesovina

Materiál bavlna, PES. C, normální mechanické působení, normální máchání, normální odstřeďování výrobek se může chemicky čistit . Maloobchodní cena 40- Kč vč. Design a programing: . Látka MALAGA UNI krémový na závěsy, polštářky - Světle béžová, lesklá závěsovina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky