čtvrtek 6. dubna 2017

Podlahový polystyren eps 100

Podlahový polystyren eps 100

Podlahový polystyren se používá nejen k tepelnému izolování podlah, ale také k útlumu kročejového hluku. Nejčastěji je podlahový . Jedná se o pěnový polystyren pro izolaci podlah a. Bachl EPS 1S Stabil je stabilizovaný pěnový polystyren pro izolaci podlah a střech s běžným zatížením. Potřebujete-li poradit s výběrem vhodného druhu . PODLAHOVÝ POLYSTYREN EPS 1- 1mm BACHL. Pěnový polystyren EPS je vhodný pro běžně namáhané podlahy a . Vhodný pro ploché střechy a podlahy s běžným zatížením. Kvalitní podlahový polystyren Bachl EPS 100.


Podlahový polystyren eps 100

Tento pěnový polystyren vhodný pro izolaci podlah s běžným zatížením bez požadavku na útlum kročejového . Tepelněizolační desky z pěnového polystyrenu pro izolaci běžně . Stavebniny MPL vám pomohou vyřešit tepelné izolace podlah. Popis: Podlahovy polystyren EPS 1. Tloušťka: 1mmDoprava zdarma po celé ČR při odběru mmateriálu a více, menší množství paušá. Při větším zatížení podlahy, (např. v garáži) bývá aplikován . Kód výrobce, EPS100S. Poznámka, nové označení EPS 1nebo EPS 100S.


Tepelně izolační desky určené pro izolace podlah s běžným . Extherm EPS 1- tepelně izolační desky určené pro izolace podlah s běžným zatížením bez útlumu hluku. Polystyren předního českého výrobce s výborným tepelným odporem a . Styro EPS 1prošel dlouhými a náročnými zkouškami, díky kterým získal . Trvalá zatížitelnost v tlaku max. Stabilizované desky pro tepelné izolace konstrukcí s běžnými požadavky na zatížení,např. Dále lze izolační desky použít pro izolace šikmých střech, podkladní . Od 15mZDARMA doprava! STYRO EPS 1podlahový polystyren.


Prodám podlahový polystyren Bachl EPS100. Zbytky ze stavby, nebyly nikdy zabudovaný, pouze rozbaleno-vice info po tel. Svázáno lepící páskou po 10ks.


Desky z polystyrenu Bachl určené pro izolace konstrukcí s běžnými požadavky na zatížení tlakem například. Získejte výhodnou cenu a ušetřte za dopravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky