pátek 28. dubna 2017

Presbeton cz

Provozovna SLAVÍČ : tel. PRESBETON DLAŽBA MONUME II 600X200X- hladká, přírodní. Olomouc, Chválkovice. Společnost Presbeton patří k předním českým výrobcům betonového zboží pro stavby i úpravy komunikací se silnou pozicí v. Tyto výrobky jsou určeny . Výroba a prodej: zámková a skladebná dlažba, plošná dlažba, natural dlažby, vegetační a drenážní dlažby, obrubníky.


Presbeton cz

Dále zdicí a plotové . Přední český výrobce širokého sortimentu betonového zboží působící na trhu více jak let – venkovní dlažby (zámková, skladebná, plošná a natural dlažba),. Jsme předními výrobci betonového zboží. Náš sortiment je skutečně rozmanitý, najdete u nás vše od dlažby přes plotové tvárnice až po . Lamacz Jiří Třinec, Dolní . Ukázky a vzorníky barev a povrchů, reprodukované ofsetovým tiskem, mají jen orientační charakter. Návo Technické listy pro práci s plošnými dlažbami.


Schody, zpevnění svahů – svahovky Atalus, plotové protihluk. Zámkové dlažby , okrasné . Výrobce betonového zboží pro stavby a úpravy komunikací. Vyrábíme zakázkový nábytek. BETA OLOMOUC - zámkové dlažby, kanalizační prvky. DITON - zámkové dlažby, kanalizační prvky . Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.


Presbeton cz

Kategorie: Betonové výrobky. Dlažby a jejich pokládání. Velkoformátová dlažba hladká - výška 100mm - v nejrůznějších barevných odstínech.


Join LinkedIn today for free. V přiloženém letáku si můžete prohlédnout kompletní nabídku výrobků v akci. Kontaktní osoba, Ing. Výrobní a prodejní závod Bystrovany. Presbeton Výrobci betonových dlažeb, zdicích a plotových tvarovek, ztraceného bednění, svahových a okrasných tvárnic, zahradních . Betonové dlažební prvky z kategorie Natural dlažeb určené k dláždění v okolí rodinných domů, . Hasit Šumavské vápenice.


Presbeton cz

Systém posuzování a ověřování stálosti vlastností: Systém dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) . Dům a zahrada - Dlazba Presbeton bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky