středa 12. dubna 2017

Protipožiarne dvere

Protipožiarne dvere

Protipožiarne dvere za trvale najnižšie ceny. Bezpečnostné protipožiarne dvere zabezpečia a ochránia váš domov, zdravie a majetok. Súčasne dvere sú aj bezpečnostné. Vyberte si pre svoj domov tie správne protipožiarne dvere.


Kvalitné, neprekonateľné od slovenského . Majitelia či už bytového alebo nebytového priestoru by mali zvážiť zakúpenie protipožiarnych dverí. Dôvodom je bezpečnosť . Dvere nákup a rezervácia v OBI. Masonite Interiérové dvere protipožiarne fóliované buk P. Ponúkame širokú ponuku protipožiarnych dverí a zárubní.


Výstavba nových obchodných centier prináša okrem pohodlného nakupovania i potrebu parkovania vozidiel. Toto dočasné odloženie. Dlhoročné skúsenosti a kamenné predajne.


Vybrané modely skladom. Odborné poradenstvo a montáž. Garancia ceny a spokojnosti. Vektor VD - výroba a predaj protipožiarnych dverí, okien a stien.


Označovanie: EI - brániace . Taktiež ich môžeme nájsť v budovách, kde je zvýšené požiarne . Používají se jako vstupní interiérové dveře do. DVERE MB-78EI Skvelá bariéra proti ohňu a dymu zabezpečujúca vysokú trvalosť a výdrž konštrukcie. Znamená to, že dvere odolajú požiaru a to určitým. Slovenské certifikáty a dokumentace k protipožiarne dvere LUME EXTRA a ich varianty ke stažení v PDF. Podľa vašich požiadaviek ich vime . ZICHER NITRA - bezpečnostné a protipožiarne dvere SHERLOCK, zárubne SHERLOCK, trezory SHERLOCK.


Predaj, montáž a servis. Garážové brány, priemyselné brány. Automatické závory, navíjacie mreže. Pohony, vonkajšie brány a ploty. Sekcionárne a krídlové.


Kovanie Xesar pre ohňo- vzdorné dvere sa hodí pre dvere s plným krídlom pri pou- žití v interiéri a exteriéri. Pod značkou DEFENDOOR vám prinášame kvalitné a dostupné bezpečnostné a protipožiarne dvere , ako aj protipožiarne dvere do výškových budov. Preložiť slovo „ protipožiarne dvere “ zo slovenčiny do francúzštiny.


Protipožiarne dvere

Farba - Dubová dyha: žiadna, dub, stará borovica, bezfarebvný dub. Farba - Fólia Dekor : žiadna, tmavý orech, višňa, agát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky