středa 26. dubna 2017

Kotvící patky do země

Kotvící patky do země

Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské . Kolík pilotovací do země kruhový 1mm x 7mm. Samostatnou kategorii potom tvoří tzv. Pouštíte se do drobné zahradní stavby ze dřeva a chcete, aby držela pevně v zemi ? Zkuste kotevní patky , s jejichž pomocí uchytíte dřevěné hranoly pevně do.


Trámy je možné do patek ukotvit jak vertikálním, tak i horizontálním směrem. Patky do hlíny mají charakteristický tvar díky kotvícímu hrotu. Ten usnadňuje její zatlačení do země.


Používají se k ukotvení staveb ze dřeva bez potřeby betonu. D x Š): 1x 1mm tloušťka plechu: mm spojovací prostředky: konvexní . Zatloukací patky se zatloukají do takové úrovně, kdy nad zemí ční pouze kotevní pouzdro pro ukotvení dřevěné stojiny. Po zatlučení patky také . Montáž zemního vrutu, zemní vruty, zemní vruty s patkou , levné zemní vruty. Pro tyto kotvící prvky je typická specificky tvarovaná špice, která jim umožňuje.


Kotvící patky do země

Patka pro ukotvení do betonu. Kotvící hrot slouží k upevnění. Síla pozinkovaného plechu je mm. Zatloukací kotevní trn slouží k ukotvení trámu při stavbě pergoly, dřevníku,. Délka trnu v zemi 6mm.


Na dotaz „100x1kotevni patka “ jsme našli:. Například zatloukací trny jsou super do normální zeminy, ale do štěrkovitého povrchu. To betonové patky jsou ze všech kotvících prvků nejspolehlivější, ale na . Inzerát Prodám kotevní zatloukací patky nové na sloupy v okrese Chomutov, cena 200Kč, od Kateřina Neumannová na Sbazar. Popis: třeba na přístřešek, terasu, pergolu atd.


Moderní kotevní technika. U patka je součástí vrutu a to zvyšuje její pevnost. Sháníte osvědčené zemní vruty pro hloubení děr? S kvalitními vruty z naší nabídky bude vrtání se v zemi radost.


Patky a botky kruhové a čtvercové s deskou nebo se zarážecím hrotem (trnem). Každé BALENÍ OBSAHUJE ks této kotvící patky , součástí balení je montážní. Zemní vruty pro snadnou montáž do země bez betonových . Trn k zapuštění do země , mm silná ocel s pozinkovou povrchovou úpravou. K ukotvení se používají U kotvy 120×1mm a kotvící šrouby.


Kotvící patky do země

Kotvení stojek k zemi - pevná kotva. Kotva k zavrtání do země KWZ 470x100mm. Díky stavitelné šířce ramen je možné tyto patky použít pro dřevěné pilíře různých rozměrů.


Zinkovaný kotvící hrot do země pro uchycení trámu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky