pátek 14. dubna 2017

Heluz sti 44

Heluz sti 44

Hmotnost průměrná inf. Abgebildete Anordnung ist rein informativ und kann geringfügig geändert werden. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. HELUZ STI -K, Zubehör, 4mm.


Heluz sti 44

Použití: pro obvodové zdivo nízkoenergetických budov, . Stavíme novostavbu cihla heluz STi. Už sem přečetl toho opravdu mnoho. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Plánujeme stavbu bez . Litujeme, ale zboží nelze koupit Tento produkt byl vyprodán nebo již není v . Heluz STI broušená (1).


DECLARATION OF PERFORMANCE. Tehly s najlepšími tepelnoizolačnými vlastnosťami. Tehly Family pre nízkoenergetické a pasívne . Doprava tehál zadarmo. Rozmery d × š × v (mm). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Cihly - heluz sti , inzerce.


Heluz sti 44

Najwyższa jakość w dobrej cenie! THERMO STI -K (PLUS, FAMILY). Izolační cihelný blok. Máme skvělé cena na stavební materiál. Bloczki ceramiczne do budownictwa energooszczędnego i niskoenergetycznego.


Požadovaný výrobek je vyřazen z nabídky. Lepší bude ta nebo 38tka ? Když se rozhodnu zateplit svépomocí, myslím, že mě . UZ sti pro tloušťku zdiva 44cm ilustrativní výkresy. Další stavebně-fyzikální hodnoty.


Celkem mám k prodeji 1kusů těchto cihel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky