středa 5. dubna 2017

Montáž hromosvodu ceník

Montáž hromosvodu ceník

Montáž hromosvodu pro rodinné domy, chaty, novostavby, atd. Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou . Malý volně stojící či řadový R malý obchodní, výrobní a skladovací objekt. Ceny hromosvodů jsou individuální, mění se dle typu a velikosti staveb, pro každého zákazníka jsou přesně na míru podle jeho požadavků. Instalace hromosvodů, montáž hromosvodů , elektromontáže hromosvodů, výškové montáže hromosvodů , údržba a opravy hromosvodů, revize a servis hromosvodů budov.


Ceník profesionálních služeb. Kontaktujte nás připravíme vám návrh řešení a . Hromosvod a uzemnění. Cena zakázky záleží na použitém řešení ochrany, zvoleném materiálu¨(měď nebo hliník) a náročnosti montáže. Provádíme montáže a opravy hromosvodů včetně revize.


Orientační cena tohoto dvoupodlažního domku se pohybuje již od 15. Uvažujete o novém hromosvodu , či revizi toho starého? Zajímá Vás kolik by stál hromosvod na Vašem domě? Neváhejte a vyplňte níže uvedený formulář. Revize elektro nářadí,spotřebičů a hromosvodů elektrických zařízení.


Montáž hromosvodu ceník

Montáže, opravy a revize elektrických zařízení a hromosvodů. Prosím, napište nám vaše požadavky, představy a my vám připravíme cenovou nabídku. Montáže a dodávka SPD typ svodiče bleskových . Cena za revizi se určuje dle velikosti objektu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky