pondělí 10. dubna 2017

Cysy 3x1 5

Cysy 3x1 5

Měděný vodič lanovaný 2. Flexibilné káble s medeným jadrom H05VV-F (CYSY) s PVC izoláciou sú určené pre domáce . Ihr Preis inklusive MwSt. Gewährleistung: Undefined. V katalogu nemáme podrobnější informace o cysy 3x1. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Po poklesu teploty v krbové vložce s vyměníkem pod 55°C, regulace M na. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Potrubný diagonálne kovový ventilátor AXM-kov vhodný pre kruhové vzduchotechnické rozvody väčších dĺžok, odsávanie z viacerých miest. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Kód: Dostupnosť: skladom.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! WATER, AIR, SUCTION, WASTE AREA. CYSY 3x, PVC, lanko, bílý. INSTALATION PLAN UNITU SLOVADENT OPTIMAL. Canalization PVC mm.


Socket wiring: insulated Cu wire mm2. Tschechische Republik. Material: lackierter rostfreier Stahl. Objednací číslo: H05VV-F 3x5. Kategorie: Kabely CYLY, CYSY.


Minimal temperature for laying and manipulation. A - označení skupiny. Prodlužovací kabel SCHUKO m 3x, 5. Produkty SCHUKO nejsou určeny pro použití v ČR, PL a SK. Jsou určeny pro použití v zemích se systémem SCHUKO. Ohybné medené lanové jadro 2. DPH ( ): 2Kč.


Propojovací vodič s konstrukcí dovolující snadný opakovatelný pohyb. Tuto vlastnost lze s úspěchem využít zejména pro pohyblivé el. Dajte mi vedieť, keď bude tovar znovu na sklade.


Kabel síťový 3x,5mm vodič lanko H05VV-F, izolace PVC, bílý. U této metráže se může stát, že nebude k dispozici celá délka v jednom kuse. Spýtajte sa na tento produkt . Zobraziť v plnej veľkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky