středa 5. dubna 2017

Dvojlinka 2x1 5

Dvojlinka 2x1 5

Nestíněná dvojlinka od firmy Emos. Specifikace: barva pláště: průhledná průřez vodiče:. Dvojlinka nestíněná 2x, 5mm černo-rudá, 100m. Kabel používaný ke spojení mezi zesilovači a reproduktory s kroucenými žílami z . Reproduktorový audio kabel s PVC izolací, typ SCY 2x, ) transparentní.


Zľavový vernostný systém. Doprava zdarma od 80€. Bleskový nákup, čo má . Obrázky jsou pouze ilustrativní. Manuál k domovému videovrátniku XtendLand predpisuje tento kábel.


Jediným párom je riešene napájanie V, video, audio, ovládanie. Plochý ohebný propojovací kabel. Poplatek - říznutí kabelu. Vodiče sú vedené v priehľadnej PVC izolácii Plusový vodič je značený červenou farbou na izolácii . CYH dvojlinka 2x červeno-čierny. Na konci kabelu se nachází 21pin scart konektor.


Dvojlinka 2x1 5

Díky délce kabelu metru budete mít zaručen dostatek prostoru k manipulaci a bezpečnému . Use your local e-shop. At this e-shop we delived goods only on the territory of the our country. We recommend using your local e-shop with: local delivery and . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Balení: Minimální množství: 5. Skladem na provozovně, do hod.


Reprokabel, průsvitná dvojlinka vhodná pro zapojování autoreproduktorů, autozesilovačů a pod. Stav produktu: Nový produkt. Napäťový vodič pre nízke napätia.


Medená dvojlinka 2x, . Káble a redukcie tienená dvojlinka 2x,5mm, 1m. Repro dvojlinka 2x,5mm kábel, 1. Vodič CYH 2x, s odlišením žil. Dvoulinka pro malá napětí 2x,5mm2.


Kabel pro síťové napětí, plochý, transparentní. Vhodný na centrální vedení na větší a velká kolejiště. Kabel H05VV-F (CYSY) 2x, , bílá, 20doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kategorie: CYH - dvojlinka. Počet m na skladě: 1m. Dodací lhůta: 1m ihned k odběru .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky