úterý 25. dubna 2017

Cyky o 3x1 5

Cyky o 3x1 5

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Zkušební napětí, kV. Originál balení 100m. Prodej možný po metrech. Farebné značenie žíl: hnedá, čierna, sivá. Technické parametry:počet vodičů: 3průřez vodiče:.


Cyky o 3x1 5

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pre pevné uloženie vo vnútorných a vonkajších priestoroch, v krajine, v betóne. V zemi, betonu i pod omítku. Pro pevné uložení ve vnitřních i venkovních prostorách.


Minimální odběr 1m. Počet a průřez žil: x mm 2. Barvy izolací žil: šedá, hnědá, černá. Měděná plná holá jádra 2. Více informací o cookie včetně nastavení vašich preferencí najdete zde. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Má tři dráty o průřezu 5mm a barevným provedením černá, hnědá a šedá.


Rozsah teplot : pri pokládce: min. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Záruční doba: měsíců.


Skladová dostupnost . POUŽITÍ: Kabel se používá pro instalace zásuvkových a světelných domovních . Cena: 1Kč (1Kč s DPH). CYKY - O 3xkruhy. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Maximální provozní teplota při zkratu.


Cyky o 3x1 5

Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou, . BUBEN - Kabel s PVC izolací a PVC pláštěm. UV odolný, odolný proti šíření . Kód: Dostupnosť: skladom. Yleisnimi ja tuotesarja. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Colour of sheath: black, UV resistant.


Použití: Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez jakéhokoliv mechanického namáhání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky